Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Galyatető Turistacentrum Gerecse50 A kéktúrázás napja
Sprache auswählen

Visit Hungary 

Üdvözlünk a Természetjáró honlapján! Böngéssz a tartalmaink között a fenti menüben, regisztrálj, hogy lementhesd a kedvenc túráidat és látnivalóidat, aztán járd végig mindet a telefonos applikációnkkal!


A legújabb túrák, látnivalók, szállások és események


Nyerj a kedvenc túráddal!

 

 

 

 

 

 

Válaszd ki azt a gyalogtúrát a Természetjáró honlapjáról, ami a legjobban tetszett az idén, indokold meg egy-két mondatban a választásodat a játék oldalán, és máris esélyed nyílik megnyerni az INTERSPORT értékes ajándékutalványainak egyikét!


Túrázz felelősen!

Napfelkelte a Három-kőn
Napfelkelte a Három-kőn
Foto: Péter Farkas, Magyar Természetjáró Szövetség

Ha sok időt töltesz a természetben, az segíthet egészségesnek maradnod, de túrázz felelősen! Betegen ne indulj útnak, mindig kerüld a zsúfolt helyeket, lehetőleg ne tömegközlekedéssel, hanem autóval vagy kerékpárral menj kirándulni, kizárólag a veled egy háztartásban élőkkel, és ne aludj ott. A természetben is tartsd mindenkitől a 1,5 méteres távolságot, és kövesd a hivatalos rendszabályokat.

Nálunk, a Természetjáró.hu-n és a Turista Magazinban rengeteg ötletet találsz olyan helyekről, ahol valószínűleg nincs tömeg. Jó böngészést!

#turazzfelelosen #vigyazzunkegymasra


Ajánlott túránk

Ha kirándulnál egy jót a hétvégén, adunk egy tippet. A festői, vad szirtek árnyékában, a Pilis lábánál fekvő Klastrompusztán a pálos kolostor romjait leljük már csupán, az üregekben a remeték helyét pedig kirándulók és barlangászok vették át. A természet alkotásai viszont maradandóak: ezen a szép túrán nem kapaszkodunk magasra, de a Klastrom-szirtek tetejéről végigtekintünk az ellaposodó tájon. Felvezetésként pedig Piliscsév mellett egy méreteiben szerényebb sziklakibúvást keresünk fel, amin egy rövid barlangi alagútba ereszkedve akár át is bújhatunk.

Ha a TERMÉSZETJÁRÓ appban nyitjátok meg a túrát, a mobilotokkal navigálni is tudtok a terepen, így biztosan nem tévedtek el!

Wanderung · Pilisi-hegyek
A Pilis sziklakapujában
mittel geöffnet
12,5 km
4:15 h
676 hm
676 hm

Ezúttal a Pilis lábánál maradunk, hogy a hegybelső és a felszín határmezsgyéjén túrázva források, magasba emelkedett barlangi csarnokok és nyers ...

von Áron Dömsödi,   Magyar Természetjáró Szövetség

Az Országos Kéktúra összes szakasza


Pilis Bike

Erdei kerékpártúrák Budapest környékén

A Pilisi Parkerdő területén tíz „Parkolj és Bringázz” pontot találtok, ahonnan számos, változatos nehézségű és hosszúságú kerékpártúra indul. Ezeken kívül két INFO pont is van, melyekhez vasúton is el lehet jutni. A Pilis Bike túrák ezek valamelyikéből kezdődnek. Nálunk megtalálod az összeset részletes ismertetővel és a hivatalos nyomvonallal, így a Természetjáró app segítségével a terepen is könnyen követheted az utat, amelyet a fákon a PB jelzéssel és a túra számával jelöltek.

Foto: Péter Farkas, Magyar Természetjáró Szövetség

Töltsd le a telefonos applikációnkat!

Böngészés a túrák és látnivalók között mobilon akár a tőled való távolság szerint, szinte az egész világot lefedő turistaérkép a jelzett utakkal, a kedvenc tartalmaid megjelenítése, útvonalrögzítő, offline navigáció: ez csak néhány az ingyenes Természetjáró app számtalan szolgáltatása közül. Ugyanazzal a regisztrációval használhatod, mint a honlapot.

Töltsd le Androidra, iPhone-ra vagy tudj meg többet róla itt!

A funkciókat bemutató videóinkat itt nézheted meg, az appal kapcsolatban Gyakran Ismételt Kérdésekre pedig itt kaphatsz választ.


Szép kilátás: Tenczer Gábor túrái


Természetjáró Kártya (TEKA)


A legnépszerűbb túráink

Logo emmi Logo agrar Logo mol Logo otp