Térképes túra-, és látnivaló ajánló természetjáróknak.

Túrák, élmények és kedvezmények!

A közeli jövőben Magyarország legjobb túráit, látványosságait fogod megtalálni a Természetjárón, sőt választhatsz magadnak bármilyen túracélpontot, vagy megtudhatod milyen kedvezmények várnak azon a környéken a Természetjáró kártya (TEKA) partnereinknél.

Kéktúrázz velünk!

Ha kéktúrázni szeretnél nálunk nemcsak a klasszikus szakaszoláson tudsz tervezni, hanem napi bontásban is letöltheted a legendás túraútvonal teljesítendő szakaszait, nyomtahatsz belőle személyreszabott térképet magadnak, vagy feltöltheted a legpontosabb, mindig éppen aktuális nyomvonalat a GPS-edbe. Átnézheted tervezett túrád magasság profilját, előre tudhatod, hogyan kell beosztanod erődet. Sőt 3D-s animáción is végigrepülhetsz az adott szakasz felett!

Keress nálunk hétvégi programot!

Igyekszünk minden igényt kielégíteni. A vándortábort kereső szülők, az erdei iskolák között válogató pedagógusok, a hétvégi programra vágyó kisgyermekes családok csakúgy rengeteg célpontot, túrát, eseményt találhatak adatbázisainkban, mint a többnapos túrákra vadászó profik, vagy  a közeljövő teljesítménytúrái közül válogatók.

Megkönnyítjük döntésedet

Ezenkívül még tanösvényeket, jelvényszerző túramozgalmakat ismerhettek meg oldalainkon, és a közreadott információkkal segítünk dönteni merre induljatok el legközelebb, hogy Magyarország csodálatos vidékeit, legszebb természeti értékeit megismerhessétek, miközben a legolcsóbb és legjobb szabadtéri mozgásformának, a túrázásnak örömeit élitek meg.

Ismerd meg a Kéktúrát!

Keresztül Magyarországon másfélmillió lépésben