Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Accommodation in Gönci járás

Észak-Magyarország, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Find the best places to stay during your next vacation in Gönci járás! Whether alone, as a couple or with the whole family, our Travel Guide helps you find you the most comfortable accommodation that you can book, such as accommodation, for example.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The Most Beautiful accommodation in Gönci járás

??????
Farm · Sajó-Hernád-medence
Mézes Vendégház és Apiterápiás Központ
A Vizsolyban található szálláshely nem csak remek kiindulópon a környék felfedezéséhez, de egyben apiterápiás köpont is, ahol a méhek által előállított anyagok felhasználásával gyógyulhatunk. Mézes Vendégház és Apiterápiás Központ is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Farm · Sajó-Hernád-medence
Zöldkapus Falusi Szálláshely
A vendégház a Zemplén szívében, Fonyban található. A hangulatos, antik népi bútorokkal berendezett szálláshely remek kiindulópontja a környék megismerésének. A Zöldkapus Falusi Szálláshely is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Holiday flat · Sajó-Hernád-medence
Enyh-hely Vendégház
Boldogkőváralja központjában, mégis csendes helyen, az Országos Kéktúra útvonalától mindössze 200 méterre  található az új építésű apartmanház.  Az Enyh-hely Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Hotel · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Aranybánya Hotel
Az Aranybánya Hotel festői környezetben várja az aktív kikapcsolódást és a természetet kedvelő vendégeit. Kirándulás, programok, wellness, élmények az egész családnak!
??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Aranybánya Panzió
Az Aranybánya Panzió a zempléni hegyek között szeretettel várja az aktív kikapcsolódást és a természetet kedvelő vendégeit. Kirándulás, programok, élmények az egész családnak!
??????
Holiday flat · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Tóth Apartman
Az apartman közvetlenül az Ósva-patak mellet található tágas kerttel. Ideális családok és a nyugalmat keresők számára. Csendes környezet a hatalmas fenyőfák között, a természet közelében. A Tóth Apartman is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Hidegpatak Vadászház
Nem feltétlenül kell nagyon mélyre menni a Zemplénbe, hogy megkapjuk azt a gazdagságot, amit nyújtani tud. Itt, a délnyugati tömb széléhez közel is éppen elég felfedeznivaló van az Északerdő Zrt. területén. A Hidegpatak Vadászháznak otthont adó Abaújkéri Aranyos-völgy Természetvédelmi Terület pont azért lett védett, mert biológiai sokfélesége kiemelkedő. Az itteni gyepekről táplálkozik, itt él és szaporodik a fokozottan védett uhu és több más, nagytestű ragadozó madár, továbbá a keresztes vipera, az erdei sikló és a vadmacska is otthonra talál errefelé.
Didn't find what you were looking for?

Find other accommodation

Search

accommodation in the surroundings

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp