Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Family holidays in Gönci járás

Észak-Magyarország, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Everything you need for the perfect family vacation in Gönci járás! Sights, leisure activities and accommodation for the whole family await you on this page. We've also collected a number of insider tips for families with smaller children. Have fun exploring!
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Great places to visit with the family in Gönci járás

??????
Farm · Sajó-Hernád-medence
Mézes Vendégház és Apiterápiás Központ
A Vizsolyban található szálláshely nem csak remek kiindulópon a környék felfedezéséhez, de egyben apiterápiás köpont is, ahol a méhek által előállított anyagok felhasználásával gyógyulhatunk. Mézes Vendégház és Apiterápiás Központ is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Farm · Sajó-Hernád-medence
Zöldkapus Falusi Szálláshely
A vendégház a Zemplén szívében, Fonyban található. A hangulatos, antik népi bútorokkal berendezett szálláshely remek kiindulópontja a környék megismerésének. A Zöldkapus Falusi Szálláshely is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Fortress · Zempléni Tájvédelmi Körzet
6
Castle of Boldogkő
There is no need to convince anyone fascinated by the middle ages to visit Boldogkőváralja. The most beautiful castle of Zemplén Mountains is considered to be an ace of its kind. Every weekend from spring to autumn the chivalric era comes to life here; children can enjoy the largest toy soldier collection of Central Europe, photography enthusiasts can bask in the marvelous view from Oroszlánszikla. Those interested in medieval food can try it at the restaurant; those drawn to hiking will have their expectations met.
??????
Fortress · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
3
Castle Of Regéc
The renovation of the 700-800-year-old castle in the heart of the Zemplén Mountains has received a lot of attention in recent years. Its keep was rebuilt with utmost accuracy and hosts interactive exhibitions on several floors. There is a lot to do around the castle: if you wish to pause your hiking with a little cultural program, you can visit the event square next to the castle for thematic events, or the visitor center for a 3D film.
??????
Holiday flat · Sajó-Hernád-medence
Enyh-hely Vendégház
Boldogkőváralja központjában, mégis csendes helyen, az Országos Kéktúra útvonalától mindössze 200 méterre  található az új építésű apartmanház.  Az Enyh-hely Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Hotel · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Aranybánya Hotel
Az Aranybánya Hotel festői környezetben várja az aktív kikapcsolódást és a természetet kedvelő vendégeit. Kirándulás, programok, wellness, élmények az egész családnak!
??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Aranybánya Panzió
Az Aranybánya Panzió a zempléni hegyek között szeretettel várja az aktív kikapcsolódást és a természetet kedvelő vendégeit. Kirándulás, programok, élmények az egész családnak!
??????
Holiday flat · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Tóth Apartman
Az apartman közvetlenül az Ósva-patak mellet található tágas kerttel. Ideális családok és a nyugalmat keresők számára. Csendes környezet a hatalmas fenyőfák között, a természet közelében. A Tóth Apartman is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Hidegpatak Vadászház
Nem feltétlenül kell nagyon mélyre menni a Zemplénbe, hogy megkapjuk azt a gazdagságot, amit nyújtani tud. Itt, a délnyugati tömb széléhez közel is éppen elég felfedeznivaló van az Északerdő Zrt. területén. A Hidegpatak Vadászháznak otthont adó Abaújkéri Aranyos-völgy Természetvédelmi Terület pont azért lett védett, mert biológiai sokfélesége kiemelkedő. Az itteni gyepekről táplálkozik, itt él és szaporodik a fokozottan védett uhu és több más, nagytestű ragadozó madár, továbbá a keresztes vipera, az erdei sikló és a vadmacska is otthonra talál errefelé.
??????
Museum · Sajó-Hernád-medence
Méz Múzeum (Mézes Vendégház és Apiterápiás Központ)
A múzeum minden korosztálynak tud érdekességet mutatni. Akár érdeklődsz a méhészet iránt, akár csak mézkedvelő vagy, biztosan feledhetetlen élményeket kapsz a Mézes Gergő Méhészet múzeumában. A Méz Múzeum is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!

Great places to visit with the family in the surroundings

Discover more in Gönci járás

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp