Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Accommodations in Sátoraljaújhelyi járás

Észak-Magyarország, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Find the best places to stay during your next vacation in Sátoraljaújhelyi járás! Whether alone, as a couple or with the whole family, our Travel Guide helps you find you the most comfortable accommodation that you can book, such as accommodation, for example.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The 10 Most Beautiful accommodation in Sátoraljaújhelyi járás

??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Megálló Fogadó és Üdülőház
A Zemplén szívében, Pálházán található szálláshely kiválóan alkalmas arra, hogy onnan indulva csillagtúra szerűen járjuk be a környező túraútvonalakat, látványosságokat. Innen indul az erdei kisvonat állomása is Kőkapu irányába, ami a környék egyik fő turisztikai célpontja. A  Megálló Fogadó és Üdülőházis kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Youth hostel · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Füzérradványi Ifjúsági Tábor
A Zempléni-hegységben, Sátoraljaújhelytől 18 kilométerre, a mesés Füzér várától pedig mindössze 11,5 kilométerre találjátok ezt a szállást, amely nagyobb csoportok fogadására is alkalmas. A Füzérradványi Ifjúsági Tábor is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Bed and breakfast · Felső-Tisza-vidék
Ágóc Vendégház
A Bodrogköz kapujában, Sátoraljaújhelytől 7 kilométerre az Alföldi Kéktúra mentén találjátok Alsóbereckit és ott az Ágóc Vendégházat. Az Ágóc Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Bed and breakfast · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Hollóházi Porcelán Vendégház
Hazánk egyik legkedveltebb kirándulóhelyén, Hollóházán, egy nyugodt völgyben található az új építésű, igényesen berendezett vendégház. A községben találjuk az Országos Kéktúra keleti végpontját.
??????
Holiday flat · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Két Bagoly Vendégház
Vágáshután, a csendes, kis hegyi falu Fő utcájában, patakparton áll a régi, szép parasztházból felújított vendégház. Akár nyolc-tíz fős társaságok részére is ideális szálláshely lehet.
??????
Holiday flat · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Huta-Patak Vendégház
Egy kis patak partján áll a Huta-patak Vendégház a Zemplén szívében, Vágáshuta nevű falucska Fő utcáján, az Országos Kéktúra útvonalán.
??????
Holiday flat · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Ágnes Vendégház
Hollóháza legszebb részén, a Zempléni Tájvédelmi Körzet határán található ez a kényelmes, modern vendégház. A környéken számos túralehetőség várja az idelátogatókat, a településen található az Országos Kéktúra keleti végpontja.
??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Múzeumkert Panzió és Vendéglő
Sátoraljaújhely Széphalom városrészében, csendes, nyugodt helyen, a Magyar Nyelv Múzeuma közelében található a panzió. A Múzeumkert Panzió és Vendéglő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Campsite · Felső-Tisza-vidék
Bodrog Kemping
A szálláshely Sátoraljaújhelytől 10 kilométerre Felsőbereckin, a Bodrog partján várja a túrázás, a vízitúrázás és a kerékpározás szerelmeseit. A Bodrog Turistaház és Kemping is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Senyői Vendégház
Az egykori kastély ma az ÉSZAKERDŐ Zrt. vendégháza. Gondos kialakítása harmóniát sugároz, látszik, hogy építői a természetbe alkottak szálláshelyet. A ház közvetlen környezete magával ragadó és ehhez még baráti fogadtatás is társul. A Zemplén délre elterülő vonulatain kiterjedt erdőség hívogat, a különlegesen gazdag élővilág egyetlen ökoturistában sem hagy hiányérzetet. Észak felé is találunk remek túracélpontokat, és a Senyői Vendégháztól kerékpáros kirándulásokat is bátran tervezhetünk.
Didn't find what you were looking for?

Find other accommodation

Search

accommodation in the surroundings

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp