Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Try Pro for free
Choose a language

Accommodations in Dél-Dunántúl

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Find the best places to stay during your next vacation in Dél-Dunántúl! Whether alone, as a couple or with the whole family, our Travel Guide helps you find you the most comfortable accommodation that you can book, such as Accommodation, for example.
  • My Map
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The 10 Most Beautiful Accommodation in Dél-Dunántúl

Zengőlak Vendégház
Bed and breakfast · Mecsek vidéke
Zengőlak Vendégház
A Zengő lábánál, festői környezetben, a  Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzetben található a vendégház, amely számtalan túra kiindulópontja lehet. A Zengőlak Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Guesthouse · Mecsek vidéke
Koller Panzió
Kellemes pihenést, finom ételeket nyújt számotokra a Koller Panzió és Étterem Bonyhádon. A Koller Panzió és Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Apartman a Déliparton
Holiday flat · Lake Balaton
Apartman a Déliparton
A Balaton déli partján, Szántódon, a központhoz és a parthoz közel található apartmanházban a víz, a kerékpározás és a túrázás szerelmesei is jól érezhetik magukat. Az  Apartman a Déliparton is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Youth hostel · Mecsek vidéke
Ciszterci Szálláshely és Látogatóközpont Pécs
A város egyik legjobb helyén, Pécs belvárosában, a Pécsi Székesegyház szomszédságában található a Ciszterci rend által működtetett szálláshely, amely olcsó, kényelmes szálláslehetőséget biztosít.
Bed and breakfast · Mecsek vidéke
Vackor Vendégház (Hosszúhetény)
A Pécstől 20 kilométerre, a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzetben található vendégház akár nagyobb baráti társaságok számára is alkalmas szálláshely. Csendes, nyugodt helyen található. A Vackor Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Holiday flat · Lake Balaton
Lokomotiv Apartmanok
A Balaton déli partján Balatonszemesen, a parttól mindössze 15 méterre található apartmanházakban párok, családok, nagyobb társaságok egyaránt találnak maguknak megfelelő szálláshelyet. A Lokomotiv Apartmanok is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Döröcske Vendégház
Farm · Külső-Somogy
Döröcske Vendégház
A Koppányvölgye Natúrpark területén, Somogydöröcskén található a 7 férőhelyes vendégház. A település hazánk építési örökségének része egységes stílusú sváb parasztházaival. A háztól mindössze 200 méterre vezet a Dél-dunántúli Pirostúra útvonala. A Döröcske Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Bed and breakfast · Külső-Somogy
La Mia Casa Vendégház
A kitűnő kikapcsolódási lehetőségeket biztosító Kaposvár családi házas övezetében várja vendégeit a 8 férőhelyes vendégház. A La Mia Casa Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Mókus Suli Erdészeti Erdei Iskola
Youth hostel · Mecsek
Mókus Suli Erdészeti Erdei Iskola és Erdő Háza, Bakonya
A Sás-völgyben fekvő, Hetvehely felől megközelíthető, 34 férőhelyes kulcsosház erdei iskolák ideális helyszíne.
A Kaszó Vadászház és Üdülő
Guesthouse · Belső-Somogy
Kaszó Vadászház és Üdülő
Belső-Somogy legnagyobb összefüggő erdőtömbjének háborítatlan csendjében széles körű szolgáltatással várja vendégeit a Kaszó Vadászház és Üdülő. A Kaszó Vadászház és Üdülő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Weren't able to find what you were looking for?

Find other accommodation

Search

Find Accommodation in neighboring regions

THE way to start your next outdoor experience!

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp