Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Accommodations in Észak-Alföld

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Find the best places to stay during your next vacation in Észak-Alföld! Whether alone, as a couple or with the whole family, our Travel Guide helps you find you the most comfortable accommodation that you can book, such as accommodation, for example.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The 10 Most Beautiful accommodation in Észak-Alföld

??????
Hotel · Közép-Tisza-vidék
Tisza Balneum Hotel
A Tiszafüreden, közvetlenül a csodás Tisza-tó partján álló hotel kényeztető szolgáltatásokkal, spa és wellness részleggel várja a vendégeket.  
??????
Guesthouse · Berettyó-Körös-vidék
Katalin Motel & Restaurant
Az Alföld keleti részének közepén, a magyar-román határtól 25 kilométerre a Berettyó folyó partján található Berettyóújfalu, ahol a Katalin Motel kényelmes szálláslehetőséget nyújt. A Katalin Motel & Restaurant is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Bed and breakfast · Berettyó-Körös-vidék
Körösvirág Vendégház
A 10 férőhelyes vendégház a Kis-Sárrét északi részén, a mindössze 450 lakosú csendes kis faluban, Hajdú- Bihar megye legdélebbi településén, Újirázon található. A Körösvirág Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Közép-Tisza-vidék
1
Nádas Fogadó
A vidéki porta jellegű, hangulatos fogadó Tiszadob történeti központjában, a Tisza-holtágtól 150 méterre található.  A Nádas Fogadó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Youth hostel · Közép-Tisza-vidék
Fecskeház Természetiskola és ifjúsági szálló
A Hortobágy falutól mindössze 2 kilométerre található erdei iskola ideális kiindulópontként szolgál a puszta megismeréséhez. Az épület kényelmes, tiszta szobáival, nagy parkjával, az ide szervezhető programokkal több napos tartózkodásra is alkalmas. A Fecskeház ifjúsági szálló is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Holiday flat · Közép-Tisza-vidék
Liget-Négy Apartmanok
A Tiszafüredhez tartozó Tiszaörvényen, a Tisza kanyarulatától 150 méterre négy igényesen kialakított apartman várja áprilistól októberig a Tisza-tó szerelmeseit. A Liget-Négy Apartmanok is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Farm · Felső-Tisza-vidék
Sziget Vendégház
Mátészalkától 6 kilométerre, Kocsordon, a falu széléhez közel található a vendégház. A közeli 6,7 hektáros horgásztó és a Kraszna vizei jó horgászási lehetőséget kínálnak. A Sziget Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Bed and breakfast · Felső-Tisza-vidék
Szamos-Party Vendégház
A Vásárosnaménytól 5 kilométerre Olcsván, a Szamos közelében található vendégház kiváló szálláslehetőséget kínál a horgászat és a vízisportok szerelmeseinek. A Szamos-Party Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Farm · Felső-Tisza-vidék
Dóra Vendégház
Mátészalkától 27, Fehérgyarmattól 7 kilométerre keletre, Mánd községben található a szálláshely. A Dóra Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Holiday flat · Közép-Tisza-vidék
Túrkeve Termál Szálló, Apartman
A Túrkeve Termál- és Élményfürdőben a legkisebbtől az idős korosztályig mindenki megtalálja a kedvére való lehetőségeket. A komplexumhoz többféle szállástípust (kemping faház, apartman, szálló) választhatunk kedvezményes áron.   A Túrkeve Termál Szálló, Apartman is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Weren't able to find what you were looking for?

Find other accommodation

Search

Reviews

  1
Nádas Fogadó by Edit Melinda
September 14, 2020 · Community
Nagyon szép,hangulatos,nyugodt hely. A szobák szépek és tiszták. Az ágyak nagyon kényelmesek. A tulajdonosok...ill.a személyzet is nagyon kedvesek, segítôkészek mindenben. Régen találkoztam ilyen becsületes ,dolgos ,bölcs ,tanult emberekkel ,akik felemelik az embert. Feltöltôdtem... Köszönöm! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Show more

accommodation in the surroundings

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp