Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Vybrať jazyk

Schlechtwetter-Aktivitäten in Mátravidék

Észak-Magyarország, Maďarsko

Outdooractive Editors  Overený partner 
Autor tejto stránky
LogoOutdooractive Editors
Potrebuješ nejaké tipy čo robiť počas upršaného počasia? Mátravidék to nie je problém! Na tejto stránke sme zhromaždili výber najkrajších pamiatok a výletov, ako aj najlepších voľnočasových a indoorových aktivít pre zlé počasie.
  • Obsah
  • Zobraziť obrázky Skryť obrázky
Funkcie
2D 3D
Mapy a chodníky

Zlé počasie in Mátravidék

??????
Ľadové športy · Mátravidék
Gyöngyösi Jégpálya
Megújult, 600 m²-es fedett jégpályát találunk a gyöngyösi strand területén, amely a teljes téli szezonban üzemel.
??????
Architektúra · Mátravidék
Farkasmályi pincesor
A Gyöngyöshöz közeli farkasmályi pincesor huszonhat pincéje a XVII. század óta szolgálja a szőlőművességet, borkészítést a Mátraalján – sokak örömére a mai napig.
??????
Cykloservis · Mátravidék
Kerékpár Pont (Belle-Aire Hegyvidéki Tréning Központ és Panzió)
Mátraszentimre tökéletes helyszín, hogy közelebb kerülve a természethez feltöldődjünk szellemileg és fizikailag egyaránt. A korszerűen és igényesen berendezett panzió kiváló hátteret biztosít ehhez. A Belle-Aire Hegyvidéki Tréning Központ és Panzió is kedvezményekkel és Kerékpár Pont szolgáltatással várja a TEKA kártya tulajdonosokat.
??????
Múzeum · Mátravidék
Lignitbányászati Emlékház
A mátraaljai lignitvagyon kitermelése több településnek is munkát, megélhetést adott a Hatvantól északkeletre fekvő hegylábi térszínen, és ezek a falvak ma is büszkék közelmúltjukra. Az emlékház a környékbeli bányászat mementója, ahol helyet kapott egy iskolatörténeti kiállítás is, és a falu másik végén Kotrókát, a bányagépet is meg lehet csodálni ráadásként.
??????
Kostol · Mátravidék
Kisboldogasszony-templom (Gyöngyöspata)
Gyöngyöspata a 13-14. században Heves vármegye második legnagyobb települése volt – Eger után. Egykori jelentősége ma leginkább a falu központjában emelkedő háromhajós gótikus templomon látszik, melynek messze földön híres ékessége az úgynevezett Jessze-oltár.
??????
Čerpacie stanice · Mátravidék
MOL kút (Pásztó, Fő út)
A benzinkúton feltöltheted a készleteidet a túra előtt, közben vagy után. 
??????
Rozhľadňa · Mátravidék
1
Gortva-Jójárt-kilátó és menedékház
A Mátra nyugati gerincének végén egészen meglepő építmény jelzi a hegy tetőpontját: a Gortva-Jójárt-kilátó egyfelől parádés panorámájával, másrészt éjjeli menedékhely funkciójával marad emlékezetes látogatói számára.
??????
Salaš · Mátravidék
17
Turistické centrum Galyatető Turistacentrum
Na jednom z najvyšších bodov Maďarska na trati Modrej trasy sa nachádza Turistické centrum Galyatető. Ponúka nám klasické, no zároveň reprezentatívne ubytovanie, kde sa atraktívne stretáva „staré a nové“.
??????
Prameň · Mátravidék
Rákóczi-forrás (Mátrafüred)
A Mátra legegészségesebbnek tartott forrásvize itt tör elő a hegyből, a csapadékban szegény évszakokban is hűsítő vízzel látva el az erre járó vándort.
??????
Salaš · Mátravidék
2
Szalajka-ház
A Szalajka-ház Gyöngyössolymos községtől 10 kilométernyire északra, hamisítatlan erdei környezetben, csörgedező patak partján található. Kövezett erdei út és erdei kisvasút is vezet a szálláshelyhez. A ház környezetében vadbemutató, forrás és tanösvény is látható. Jó szívvel ajánljuk erdei iskolás csoportoknak, baráti társaságoknak, családoknak egyaránt. A Szalajka-ház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!

Zistiť viac Schlechtwetter-Aktivitäten in Mátravidék

Zistiť viac in Mátravidék

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp