Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Vybrať jazyk

Dovolenka pre psíčkarov in Mátravidék

Észak-Magyarország, Maďarsko

Outdooractive Editors  Overený partner 
Autor tejto stránky
LogoOutdooractive Editors
Cestuj so svojím psom: Počas pobytu Mátravidék máš toho veľa na výber. Na tejto stránke sme pre teba pripravili návrhy na množstvo exkurzií, aktivít pre voľný čas, reštaurácií a ubytovaní, ako aj niekoľko ďalších tajných tipov pre majiteľov psov:
  • Obsah
  • Zobraziť obrázky Skryť obrázky
Funkcie
2D 3D
Mapy a chodníky

Turistika so psom in Mátravidék

??????
Penzión · Mátravidék
Lajosházi Panzió
Friss levegő, nyugalom és finom ételek várják a vendégeket a Mátra lábánál, Gyöngyössolymoson, az erdőkkel övezett alpesi stílusú vadászházban. A Lajosházi Panzió is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Kemp · Mátravidék
Vár-Camping
A Mátra és a Bükk közötti dombvidéken, közvetlenül a siroki vár lábánál található kemping faházakkal és sátorhellyel nyújt szálláslehetőséget kirándulóknak, túrázóknak, családoknak, nagyobb társaságoknak. A kemping közelében halad  az Országos Kéktúra útvonala.  A Vár-Camping is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Privát · Mátravidék
Cicáskacus Vendégház
A népszerű üdülőhelyen Mátrafüreden, több turistaút közelében található a vendégház, ahonnan számos látnivaló és túra könnyen elérhető. A Cicáskacus Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Penzión · Mátravidék
Belle-Aire Hegyvidéki Tréning Központ és Panzió
Mátraszentimre tökéletes helyszín, hogy közelebb kerülve a természethez feltöldődjünk szellemileg és fizikailag egyaránt. A korszerűen és igényesen berendezett panzió kiváló hátteret biztosít ehhez. A Belle-Aire Hegyvidéki Tréning Központ és Panzió is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Penzión · Mátravidék
Mátra Túraközpont
A Mátra szívében Parádsasváron, a galyatetői túraútvonalon, páratlan környezetben várja a túrázni és feltöltődni vágyókat a Mátra Túraközpont. Kényelmes szálláshely, étterem, söröző, minden, amire a fáradt túrázó vágyik.
??????
Peší výlet · Mátravidék
Sástó- Füred - Kékes körtúra
odporúčaný výlet Obtiažnosť Ľahká Zatvorené
16,3 km
5:05 hod
666 m
665 m
Egy szép szeptemberi napon Sástón parkolás után lesétáltam Füredre a szokásos kis körtúrámat tervezve. Viszont Füreden elbűvölt a szeptemberi jó idő, valamint beugrott, hogy lassan fél éve lakok a közelben és még azóta nem voltam a Kékesen. Úgyhogy majd most.
??????
Peší výlet · Mátravidék
Sástó - Mátraháza körtúra
odporúčaný výlet Obtiažnosť Stredná
9,2 km
2:36 hod
286 m
291 m
Sástó parkoló - sárga kereszt Farkas kútig - sárga kör ütközésig, majd jobbra sárga négyzet - Mátraházáig Mátraháza - sárga háromszög ütközésig - sárga kereszt Sástóig
??????
Peší výlet · Mátravidék
Apc - Apci tengerszem körút
odporúčaný výlet Obtiažnosť Stredná
3
10,6 km
3:15 hod
377 m
377 m
10 kilométeres túra a környék kisebbik hegyén keresztül, visszafelé pedig a pincesor felé a hegy "háta mögött".
??????
Peší výlet · Mátravidék
Apci tengerszem
Obtiažnosť Ľahká
3,4 km
1:00 hod
104 m
104 m
Apci húsüzem melletti földes parkoló ->földút -> Széleskői-tó -> piros + -> földút -> Apci húsüzem
??????
Peší výlet · Mátravidék
Mátrafüred - Mátraháza - Lajosháza - Mátrafüred
Obtiažnosť Ľahká Zatvorené
15,7 km
4:40 hod
484 m
484 m
Mátrafüred -> Rákóczi forrás -> Szanatórium -> Mátraháza -> Görgő-bikk -> Kőtenger -> Lajosháza -> Cser-kő bánya -> Mátrafüred
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp