Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Galyatető Turistacentrum Gerecse50 A kéktúrázás napja
Vybrať jazyk
Naplánovať výlet
Športové vybavenie

Intersport Kaposvár

Športové vybavenie · Pannonien
Zodpovedný za tento obsah
MTSZ Magyar Természetjáró Szövetség Overený partner  Výber prieskumníkov 
 • /
 • /

Ki ne érezné, hogy amint kisüt az első tavaszi napsugár, és a szélesre tárt ablakon magába szívja a friss levegőt, már indulna is első felfedezőútjára a természetbe. Ehhez a kalandozáshoz nyújtanak teljes körű megoldást az INTERSPORT áruházai.

Az Intersport, az outdoor specialista is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!

Egy kellemes futás a tavaszi mezőn? Netán városi kalandorként egy kiadós túra a közeli vidéken? Nordic walking hegyen-völgyön át? Vagy merészebb vállalkozásként egy kis kirándulás a végén idilli kilátással? Nos, bármit választunk is, az INTERSPORT áruházaiban mindenhez biztosan megtaláljuk a megfelelő felszereléseket. Ráadásul azért is biztosra mehetünk, mert az áruházakban nemcsak megvásárolni tudjuk a tavaszi sportokhoz, túrázáshoz hasznos eszközöket, hanem személyre szabott tanácsra is számíthatunk.

Ami azért fontos, mert testalkatunktól, sporttudásunktól függően korántsem mindegy, mi az, amiben biztosan jól érezzük magunkat, és amivel kiélvezhetjük a mozgás örömét. A Magyarországon már több mint tíz éve jelen lévő INTERSPORT az alábbi áruházaiban várja vásárlóit. A fővárosi régió legnagyobb INTERSPORT áruházává vált budaörsi áruház mellett Budapesten az Alleeben és a Duna Plazában, Ferihegyen a Market Central Ferihegy bevásárlóközpontban, a reptér közelében, illetve Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Nagykanizsán, Szombathelyen, Keszthelyen, Veszprémben és Zalaegerszegen találkozhatunk az Ausztriában megszokotthoz hasonló INTERSPORT-kínálattal és tanácsadással.

Otváracia doba

 • hétfő-péntek: 10:00-19:00
 • szombat: 9:30-20:00
 • vasárnap: 10:00-16:30

Cena:

Minden termék árából 15% kedvezmény jár Természetjáró Kártya tulajdonosok számára. A kedvezmény csak személyes vásárlás esetén vehető igénybe, és nem vonatkozik az akcióban lévő, a már leárazott termékekre, valamint más kedvezményekkel nem összevonható!

Az adatok tájékoztató jellegűek, és a 2020 júniusi állapotot tükrözik. Érkezés előtt mindig tájékozódj a szolgáltató honlapján, és ha eltérést találsz, írd meg nekünk!

Profilový obrázok používateľa Katalin Sarkadi
Autor
Katalin Sarkadi
Aktualizované: 2020-07-23

Verejná doprava

 • Kaposvár autóbusz-állomástól a Kaposvár, Berzsenyi utca, felüljáró megállóig.

Prístup

 • Az áruház a város szívében, a Korzó Üzletházban található. Gyalogosan a Kossuth térről az Ady Endre utcán közelíthető meg. 
 • A buszmegállótól délkelet felé kell indulnunk az Áchim András utcáig. Ott balra fordulva érjük el az áruházat. Összesen 300 méter.

Parkovisko

 • Autóval a 67-es úton a vasúti felüljárónál kell lekanyarodni a Vásártéri út irányába, a közlekedést az újonnan átadott körforgalom segíti.
 • A bevásárlóközpontnak saját parkolója van.

Súradnice

DD
46.355195, 17.787217
DMS
46°21'18.7"N 17°47'14.0"E
UTM
33T 714431 5137289
what3words 
///grape.boot.possibly
Príjazd vlakom, autom, pešo alebo na bicykli

Výlety na toto miesto

Typ
Meno
Trasa
Trvanie
Stúpanie
Klesanie
29,1 km
2:30 hod
356 m
356 m
68,8 km
5:00 hod
296 m
318 m
Ukázať na mape

Zaujímavé miesta v okolí

 Tieto návrhy boli vytvorené automaticky.

Otázky a odpovede

Opýtať sa prvú otázku

Máš otázku týkajúcu sa tohto obsahu? Tu je správne miesto, kde sa môžeš opýtať.


Recenzie

Napíš prvú recenziu

Buď prvý, kto napíše recenziu a pomôže ostatným.


Fotografie iných


Intersport Kaposvár

Achim András utca 4.
7400 Kaposvár
Telefón +36 82 511 412

Špeciálne vlastnosti

turistický cieľ
 • 2D 3D
 • Obsah
 • Zobraziť obrázky Skryť obrázky
 • 2 Výlety v tejto oblasti
Cyklovýlet · Dél-Dunántúl
Tour DeSeda
Top Ľahká Otvorené
29,1 km
2:30 hod
356 m
356 m

A versenyre utaló elnevezés ezúttal családi túrát takar: a Kaposvár melletti mesterséges tó nemcsak a horgászok, hanem a rövid bringatúrára vágyó ...

1
od Tamás Abelovszky,   MTSZ Magyar Természetjáró Szövetség
Cyklovýlet · Zselici Tájvédelmi Körzet
Bringával a Zselic szívében
Top Stredná Otvorené
68,8 km
5:00 hod
296 m
318 m

A Zselic dombvidéke sokak számára elsősorban a csillagos égbolt rezervátum miatt lehet ismerős, azonban a kistáj leghíresebb – és egyben talán ...

1
od Tamás Abelovszky,   MTSZ Magyar Természetjáró Szövetség
 • 2 Výlety v tejto oblasti
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp