Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Galyatető Turistacentrum Gerecse50 A kéktúrázás napja

Üdvözlünk a Természetjáró honlapján! Böngéssz a tartalmaink között a fenti menüben, regisztrálj, hogy lementhesd a kedvenc túráidat és látnivalóidat, aztán járd végig mindet a telefonos applikációnkkal!

Túrázz felelősen!

A Magas-Börzsöny a Holló-kő gerincéről
A Magas-Börzsöny a Holló-kő gerincéről
Fotografia: Péter Farkas

Itt az ősz, a fő túraszezon, látjuk és örülünk neki, hogy egyre többen indultok útnak. Fontos azonban, hogy a természetet olyan érintetlenségben hagyjuk, amilyenben találtuk. Ne károsítsuk, a szemetünket pedig vigyük haza és otthon dobjuk ki, lehetőleg szelektíven.

Kerüljük a zsúfolt helyeket, inkább ismerjünk meg eddig felfedezetlen tájakat, amihez a Természetjáró.hu-n és a Turista Magazinban rengeteg ötletet találtok. Tartsuk be a járványügyi intézkedéseket, ne csak a természetre vigyázzunk, hanem egymásra is. Jó túrázást!

#turazzfelelosen #vigyazzunkegymasra

Ajánlott túránk

Látványos, kilátásokban gazdag túrát ajánlunk a Keszthelyi-hegység délkeleti csücskében, a Balatonhoz legközelebb eső gerincen. Több épített és természetes kilátópont kínál útközben felejthetetlen panorámát, így változatos szögekből csodálhatjuk meg a magyar tenger és a tanúhegyek egyedi hangulatú tájképét.

Ha a TERMÉSZETJÁRÓ appban nyitjátok meg a túrát, a mobilotokkal navigálni is tudtok a terepen, így biztosan nem tévedtek el!

Peší výlet · Balaton (Plattensee)
Panorámavadászat a Keszthelyi-hegységben
Ľahká Otvorené
16 km
4:38 hod
514 m
514 m
Látványos, kilátásokban gazdag túrát teszünk a Keszthelyi-hegység délkeleti csücskében, a Balatonhoz legközelebb eső gerincen. Több épített és ...
od Attila Német-Bucsi,   Magyar Természetjáró Szövetség

Kisvasutak országszerte

Kisvasutazni szeretnél? Az alábbi térképen megnézheted, hol van rá lehetőséged, vagy itt böngészhetsz közöttük. Minden vonalról részletes leírást találsz, sőt megnézheted a pálya nyomvonalát és az összes megállót, a nyitvatartást és az árakat is. Kattints az ikonokra a térképen!

Erdei kerékpártúrák Budapest környékén: Pilis Bike

A Pilisi Parkerdő területén tíz „Parkolj és Bringázz” pontot találtok, ahonnan számos, változatos nehézségű és hosszúságú kerékpártúra indul. Ezeken kívül két INFO pont is van, melyekhez vasúton is el lehet jutni. A Pilis Bike túrák ezek valamelyikéből kezdődnek. Nálunk megtalálod az összeset részletes ismertetővel és a hivatalos nyomvonallal, így a Természetjáró app segítségével a terepen is könnyen követheted az utat, amelyet a fákon a PB jelzéssel és a túra számával jelöltek.

Fotografia: Péter Farkas, Magyar Természetjáró Szövetség

Töltsd le a telefonos applikációnkat!

Böngészés a túrák és látnivalók között mobilon akár a tőled való távolság szerint, szinte az egész világot lefedő turistaérkép a jelzett utakkal, a kedvenc tartalmaid megjelenítése, útvonalrögzítő, offline navigáció: ez csak néhány az ingyenes Természetjáró app számtalan szolgáltatása közül. Ugyanazzal a regisztrációval használhatod, mint a honlapot.

Töltsd le Androidra, iPhone-ra vagy tudj meg többet róla itt!

A funkciókat bemutató videóinkat itt nézheted meg, az appal kapcsolatban Gyakran Ismételt Kérdésekre pedig itt kaphatsz választ.

Logo emmi Logo agrar Logo mol Logo otp