Üdvözlünk a Természetjáró honlapján! Böngéssz a tartalmaink között a fenti menüben, regisztrálj, hogy lementhesd a kedvenc túráidat és látnivalóidat, aztán járd végig mindet a telefonos applikációnkkal!

A legújabb túrák, látnivalók és szállások

Valami újat szeretnél felfedezni? Görgess oldalra! Itt mindig megtalálod a legfrissebb tartalmainkat.

Ajánlott túránk

Ez a kilátóhelyekben gazdag, csupán kevesek által járt turistaút helyenként háborítatlannak tűnő erdőket érint a Zempléni-hegység középső, vadregényes részén, és azoknak ajánlott, akik egy napban szeretnék megismerni e hegyvidék hangulatát. Érintjük ugyanis a hegység belső zugait, a páratlan panorámájú Nagy-Péter-mennykő sziklaormát, a jégkorszakból ránk maradt István-kúti-nyírjest, míg a túra végén a Kemence-völgyben kisvasútra is szállunk.

Gyalogtúra · Központi-Zemplén

Egy nap a zempléni vadonban

2017-08-25
közepes nyitva
14,5 km
5:00 óra
391 m
542 m
1
Ettől: Dömsödi Áron,   Magyar Természetjáró Szövetség

Szép kilátás: Tenczer Gábor túrái

Itt a népszerű blogger túrái közül válogathatsz. A Természetjáró app segítségével rögtön neki is tudsz vágni bármelyiknek! A sorozat összes túráját itt találod, a Szép kilátás blogot pedig itt.

Őszi Badacsony

Csodálatos légifelvételeken láthtajuk az őszi színekben pompázó Badacsonyt. A Balaton-felvidék legnagyobb tanúhegyét felülről szemlélve szépen látszódnak a bazaltorgonák, a hegy lábánál a Balaton, körben pedig a szinte eltörpülő többi vulkanikis hegy.

A Badacsony fölött - drónvideó
Videó: Sándor Ötvös

Természetjáró Kártya (TEKA)

Válogatás a természetjáróknak kedvezményt nyújtó TEKA-partnerek közül. Az összes elfogadóhely listáját itt találod.

FIGYELEM! 2019. február 1-től a MÁV nem biztosít kedvezményt a TEKA-kártya-tulajdonosok számára.

Töltsd le a telefonos applikációnkat!

Böngészés a túrák és látnivalók között mobilon akár a tőled való távolság szerint, szinte az egész világot lefedő turistaérkép a jelzett utakkal, a kedvenc tartalmaid megjelenítése, útvonalrögzítő, offline navigáció: ez csak néhány az ingyenes Természetjáró app számtalan szolgáltatása közül. Ugyanazzal a regisztrációval használhatod, mint a honlapot.

Töltsd le Androidra, iPhone-ra vagy tudj meg többet róla itt!