Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
nyelv kiválasztása

Szálláshelyek, Zalai-dombság területén

Nyugat-Dunántúl, Magyarország

Outdooractive Editors  igazolt partner 
az oldal szerzője
LogóOutdooractive Editors
Találd meg a következő szállásodat , Zalai-dombság területén! Egyedül, vagy párban, családdal vagy barátokkal utazol, az útikalauzunk segít megtalálni a legkényelmesebb szállásokat pl. Szálláshelyek.
  • Tartalmak
  • mutasd a képeket képek elrejtése
Funkciók
2D 3D
Utak és térképek

The 10 Most Beautiful Szálláshelyek , Zalai-dombság területén

??????
Szálloda · Zalai-dombság
Thermal Hotel Balance**** Lenti
Nur 9 km von der slowenischen Grenze und 140 km südöstlich vom österreichischen Graz entfernt, liegt das neue Thermal Hotel Balance**** Lenti im Westen Ungarns. In dem 4-Sterne-Hotel werden Gäste vom engagierten Team verwöhnt. Die Lage des Hotels eignet sich gut, um im nahegelegenen Lenti einkaufen zu gehen, die Seele baumeln zu lassen, in der angrenzenden Therme zu Relaxen oder die weitläufige Landschaft Westungarns zu Fuß oder mit dem Fahrrad zu entdecken. Das Thermal Hotel Balance**** Lenti ist zudem ein guter Ausgangspunkt für eine Dreiländer-Radtour über Ungarn, Slowenien und Kroatien.  
??????
Panzió · Zalai-dombság
Obornaki Vadászház
A Zalai-dombságban, bükkösök közt bújik meg Obornak, ez az Eszteregnyéhez tartozó kis zsákfalu. A falu végén található vadászház kényelmes szálláslehetőséget biztosít. Az Obornaki Vadászház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Hostel / ifjúsági szállás · Zalai-dombság
Nyitnikék Erdei Szálló
A Zalai-dombságban, bükkösök közt bújik meg Obornak, ez az Eszteregnyéhez tartozó kis zsákfalu. Itt találjátok a 2016-ban átadott erdei szállást, mely erdei iskolaként is működik.  A Nyitnikék Erdei Szálló is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Apartman · Zalai-dombság
Barbara Apartmanház
Az apartmanház a Zala folyó két oldalán elterülő Kehidakustányban található, ahol a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő egész évben, valamennyi korosztály számára remek kikapcsolódási lehetőséget kínál. A Barbara Apartmanház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Falusi szálláshely · Zalai-dombság
Pálos Vendégház és Borház
Keszthelytől 20 kilométerre, Zalacsányban az erdő szélén vár benneteket a négy napraforgós vendégház, ahol igazi vendégszeretetre, házias ízekre számíthattok. A Pálos Vendégház és Borház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Vendégház · Nyugat-Dunántúl
Szentpéterföldei Horgász Lak
A Szentpéterföldei Horgász Lak a páratlan zalai bükkösök szívében, a Szentpéterföldei-tó szomszédságában, távol a világ zajától kínál pihenési lehetőséget. A gazdag halállományú, 14,6 hektár nagyságú tó elismert a zalai horgászvizek között. A 12 fő befogadására alkalmas ház 4 darab (2, 3 és 4 ágyas), saját fürdőszobás szobával rendelkezik. A Szentpéterföldei Horgász Lak is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Falusi szálláshely · Zalai-dombság
Kéknefelejcs Vendégház
Lentitől 20 kilométerre az Őrségben, egy csendes kis faluban, Szattán található a falusi vendégház, amely kiválóan alkalmas a pihenésre, kikapcsolódásra. A Kéknefelejcs Vendégház  is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Szálloda · Zalai-dombság
Batthyány Kúria & Golf Resort****
Zalacsányon, a Batthyány Kastéllyal parksétánnyal összekötött kúria nem csak a golf szerelmeseit várja. A Batthyány Kúria & Golf Resort**** is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Apartman · Zalai-dombság
MBL Apartments
Az apartmanok a Balaton-felvidéken, Hévíz és Keszthely közelében, a gyönyörű erdei környezetben fekvő Reziben találhatók. Akár a Balaton csalogat minket, akár a közeli gyógyfürdők, vagy az Országos Kéktúrát járjuk éppen, egyaránt kiváló választás lehet a szálláshely.
??????
Vendégház · Zalai-dombság
Pesti Vendégház Zalalövő
Zalalövő központjában, mégis csendes, nyugodt, családias környezetben található a 8 férőhelyes vendégház. Az Őrség közelsége számtalan remek túralehetőséget tartogat az idelátogatóknak, a festői környezetben lévő zalalövői Borostyán-tó pedig strandolási, horgászati lehetőséget nyújt. A szálláshelytől kb. 700 méterre halad a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra útvonala.
Weren't able to find what you were looking for?

Find other accommodation

Search

Vélemények

  1
László véleménye: Sárkány Bio Pension
2020-09-12 · Közösség
Bio
Fénykép: László Opre, CC0, Közösség

Felfedezés: Szálláshelyek, Zalai-dombság területén

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp