Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
nyelv kiválasztása

Szálláshelyek, Közép-Magyarország területén

Magyarország

Outdooractive Editors  igazolt partner 
az oldal szerzője
LogóOutdooractive Editors
Találd meg a következő szállásodat , Közép-Magyarország területén! Egyedül, vagy párban, családdal vagy barátokkal utazol, az útikalauzunk segít megtalálni a legkényelmesebb szállásokat pl. Szálláshelyek.
  • Tartalmak
  • mutasd a képeket képek elrejtése
Funkciók
2D 3D
Utak és térképek

The 10 Most Beautiful Szálláshelyek , Közép-Magyarország területén

??????
Szálloda · Duna menti síkság
Kolonics György Vízisport Központ
Budapesten egyedülálló vízfelület, modern, jól megközelíthető létesítmény, mely ideális választás a szabadidejüket aktívan, sportolással eltölteni kívánóknak.
??????
Falusi szálláshely · Dunazug-hegyvidék
Zsámbéki Vendégház
Zsámbékon, egy 1816-ban épült, felújított sváb parasztházban 3 földszinti lakosztály és 2 tetőtéri szoba, 3000 négyzetméteres parkosított kert várja a vendégeket. A Zsámbéki Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Panzió · Duna-Tisza közi síkvidék
Pusztavacsi Vendégház
A Budapesttől 55 kilométerre, az ország közepén, Pusztavacs határában, erdei, csendes, tiszta levegőjű környezetben épült vendégház jó vadászati és pihenési lehetőségeket kínál.
??????
Panzió · Börzsönyvidék
Malomkert Panzió
A Börzsöny nyugati lankáin fekvő Nagybörzsöny, ez a kicsi zsákfalu, természeti és épített értékeinek köszönhetően a Börzsöny egyik legkedveltebb turisztikai és kiránduló központja. A családbarát panzió épülettegyüttese a falu főterén, mégis csendes, nyugodt helyen található. A Malomkert Panzió és Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Szálloda · Duna menti síkság
Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó***
A festői Szentendrei-sziget szívében található fogadó tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz, egy álomszép esküvőhöz vagy egy felejthetetlen rendezvényhez. A Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Apartman · Duna menti síkság
Vöcsök villa
Közvetlenül a Ráckevei Duna partján található az apartman, mely kiváló helyszín a horgászat, a fotózás, vagy a vízitúrázás kedvelőinek. A Vöcsök villa is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Hostel / ifjúsági szállás · Visegrádi-hegység
Kismagos Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Központ
Váctól 15 kilométerre a Börzsöny kapujában, Kismaros-Börzsönyligeten, üdülőövezetben, erdei környezetben, hegyoldalon helyezkedik el ez az erdei szálláshely.
??????
Szálloda · Visegrádi-hegység
Patak Park Hotel
A Dunakanyar egyik legszebb részén, az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található 3 csillagos hotel Visegrád egyetlen felnőttbarát szállodája. A szálláshelytől szinte csak karnyújtásnyira az erdő, Visegrád történelmi látnivalói, és számtalan túraútvonal, valamint sportolási lehetőség. A Patak Park Hotel is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Vendégház · Visegrádi-hegység
ALMA-FA-HÁZ Vendégház, Dobogókő
A közel 100 éves, eredeti anyagokból, kézműves technológiákkal épült vendégház kiváló választás azok számára, akik szeretik a csendet, a természet  közelségét. A környezetbe illeszkedő ALMA-FA-HÁZ eredeti hangulatával maradandó élményt nyújt a vendégei számára.
??????
Hostel / ifjúsági szállás · Duna-Tisza közi síkvidék
Ceglédfürdői Diáktábor
A tábor egész évben kellemes, vendégszerető környezetet, házias ételeket és számos izgalmas programot kínál vendégei számára.  A csendes, erdővel körülvett, saját kerttel rendelkező kétszintes épület kiválóan alkalmas osztálykirándulások, erdei iskolák, különböző táborok, csapatépítő rendezvények lebonyolítására is.
Weren't able to find what you were looking for?

Find other accommodation

Search

Felfedezés: Szálláshelyek, Közép-Magyarország területén

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp