Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja

Schlechtwetter-Aktivitäten, Zirci járás területén

Közép-Dunántúl, Magyarország

Outdooractive Editors  igazolt partner 
az oldal szerzője
LogóOutdooractive Editors
Szükséged van néhány tippre, amikor esik az eső? Zirci járás ez nem probléma! Ezen az oldalon összeállítottuk a legszebb látnivalókat és kirándulásokat, valamint a legjobb szabadidős és beltéri tevékenységek válogatását rossz időjárás esetére.
  • Saját térkép
  • Tartalmak
  • mutasd a képeket képek elrejtése
Funkciók
2D 3D
Utak és térképek

Rossz idő esetén, Zirci járás területén

A Szent Mauríciusz Monostor Bakonybélen
Kolostor · Magas-bakonyi Tájvédelmi Körzet
Szent Mauríciusz Monostor (Bakonybél)
Az István király által alapított monostorban több mint ezer éves fennállása alatt többször is újra kellett kezdeni a szerzetesi életet. A ma látható épület ugyan a 18. században épült, de a Bakonybélben ma is élő szerzetesek éltetik az évezredes hagyományt. A Magas-Bakony legnépszerűbb települése nem csak természeti kincsekben gazdag, de a monostor felkeresésével bepillantást nyerhetünk kultúrtörténetünk egy fontos fejezetébe.  A Szent Mauríciusz Monostor is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosait. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Reguly Antal Múzeum
Múzeum · Bakonyvidék
Reguly Antal Múzeum
A festői fekvésű Zirc főterén álló barokk épületben, az úgynevezett "Dubniczay-házban" található múzeum a Reguly Antal néprajzkutató életét és munkásságát ismertető kiállításon kívül helytörténeti és képzőművészeti gyűjteményt is bemutat. A Reguly Antal Múzeum is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Kiállítási központ · Bakonyvidék
Erdők Háza (Bakonybél)
Bakonybél központjában, a zirci apátság egykori magtárépülete ad otthont a természetvédelmi és erdészeti gyűjteménynek. Az Erdők Háza is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Pannon-csillagda
Kiállítási központ · Bakonyvidék
Pannon Csillagda Látogatóközpont (Bakonybél)
Bakonybélben található hazánk első számú csillagászati ismeretterjesztő központja, ahol csillagászattörténeti kiállítás, planetárium, távcsőpark várja a látogatókat, sőt egy 3D filmet is láthatunk a Marsról. A Pannon Csillagda Látogatóközpont is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Benzinkút · Bakonyvidék
MOL kút (Zirc, Kossuth Lajos út)
A benzinkúton feltöltheted a készleteidet a túra előtt, közben vagy után. 
A Zirci Ciszterci Apátság
Egyházi létesítmény · Bakonyvidék
Zirci Ciszterci Apátság
Zirc belvárosában áll a monumentális méretű apátság, melynek híres könyvtára, barokk oltára, árnyas arborétuma várja a látogatókat. A középkori eredetű épületben ma is aktív szerzetesközösség él, de egyben ez a település vallási életének központja is.
Az állomás peronjai
Vasútállomás · Bakonyvidék
Porva-Csesznek vasútállomás
Magyarország egyik legbarátságosabb hangulatú vasútállomása a Győr-Veszprém vasútvonalon, ahol a természetbe érkezik az ember. Az erdő közepi megállóhely turistautak csomópontja.

Rossz idő esetén a(z) környéken

Fedezz fel többet , Zirci járás területén

THE way to start your next outdoor experience!

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp