Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
nyelv kiválasztása

Schlechtwetter-Aktivitäten, Észak-Magyarország területén

Magyarország

Outdooractive Editors  igazolt partner 
az oldal szerzője
LogóOutdooractive Editors
Szükséged van néhány tippre, amikor esik az eső? Észak-Magyarország ez nem probléma! Ezen az oldalon összeállítottuk a legszebb látnivalókat és kirándulásokat, valamint a legjobb szabadidős és beltéri tevékenységek válogatását rossz időjárás esetére.
  • Tartalmak
  • mutasd a képeket képek elrejtése
Funkciók
2D 3D
Utak és térképek

Rossz idő esetén, Észak-Magyarország területén

??????
Múzeum · Felső-Tisza-vidék
Acetánia ecetmúzeum
Mondhatjuk, hogy a hazai ecetipar szinte teljesen kihalt, ám a tokaji borvidék szívében egy házaspár újjáélesztette. A Borecet Művek épületében található tárlaton nemcsak az ecet történetével ismerkedünk meg, hanem élettani hatásairól és a felhasználás sokszínűségéről is képet kapunk – sőt, szaglásunkat és ízlelőbimbóinkat is megbolondíthatjuk egy különleges kóstolóval.
??????
Jégsportok · Észak-Alföldi-hordalékkúpsíkság
Hatvani Jégpálya
A belvárosi fedett pályán jó hangulatban lehet korizni, és lesz jégdiszkó is!
??????
Barlang · Aggteleki Nemzeti Park
Baradla-barlang, jósvafői barlangpénztár
Hazánk egyik legismertebb természeti képződménye, a változatos formakincsű Baradla-barlang – vagy hétköznapi nevén az aggteleki cseppkőbarlang – 1995-től már az UNESCO világörökség része. A Baradla-barlang is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Kastély · Hegyköz
Károlyi-kastély (Füzérradvány)
Az ország egyik legfestőibb szegletében áll az egyik legrégibb magyar főnemesi család kastélya és hatalmas angolparkja. A több évig tartó felújítás során először az ország egyik legszebb történelmi parkja újult meg, majd a kastély is külső-belső megújuláson esett át.
??????
Látógatóközpont · Közép-Tisza-vidék
4
Tisza-tavi Ökocentrum (Poroszló)
A kicsiket és nagyokat egyaránt rabul ejtő helyszín egész napra remek időtöltést tartogat. A 2600 négyzetméter alapterületű épületben minden érzékszervünk szerepet kap a Tisza-tó lebilincselő élővilágának megismerésében. Legyen szó háromdimenziós moziról vagy a fejünk feletti üvegalagúton átúszó halakról, bátran elmondhatjuk, hogy a látogatóközpont minden része felejthetetlen élmény. A hét hektáros parkban állatsimogató, vízi játszótér, kalandpálya, sövénylabirintus várja a gyerekeket. Kint és bent is érdemes elcsípni az állatok etetését.
??????
Kilátó · Bükk-hegység
16
Millenniumi kilátótorony, Kalapat-tető (Szilvásvárad)
A kilátó a Bükk-fennsíkhoz északról csatlakozó gerincek egyikének végén, a 612 méter magas Kalapat-tetőn áll. Felső szintjéről Szlovákia és a Bükk-fennsík legmagasabb része tárul föl. A Millenniumi kilátó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Templom · Felső-Tisza-vidék
Sárospataki bazilika (Szent Erzsébet-templom)
Egy gótikus templom, ami volt várfal, várkapu, katolikus és református istentiszteletek színhelye, továbbá közvetetten része egy összeesküvésnek, ráadásul egy magyar szent ereklyéit őrzik itt – ez mind a sárospataki bazilika.
??????
Vár · Bükkvidék
2
Egri vár
Az ország egyik legnépszerűbb látványossága történelmünk és kultúránk meghatározó pontja is. Az egri várat ma már körbeveszi a város, mégis, az ezeréves történetről mesélő, lenyűgöző várfalak, az évszázados épületek maradványai, a korabeli élet bemutatása és legfőképpen a híres egri csata hőseinek és hírmondóinak felidézése felejthetetlenné teszi a látogatást.
??????
Jégsportok · Mátravidék
Gyöngyösi Jégpálya
Megújult, 600 m²-es fedett jégpályát találunk a gyöngyösi strand területén, amely a teljes téli szezonban üzemel.
??????
Jégsportok · Bükkvidék
Miskolci Jégcsarnok
A Népkertben található Jégcsarnok 2-es számú pályája a közönségkorcsolyázásé.

Felfedezés: Schlechtwetter-Aktivitäten, Észak-Magyarország területén

Fedezz fel többet , Észak-Magyarország területén

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp