Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Galyatető Turistacentrum Gerecse50 A kéktúrázás napja
nyelv kiválasztása
 • Tanúhegyek, Tapolcai-medence
  Tanúhegyek, Tapolcai-medence Fénykép: akos147, CC0, Pixabay
 • Cseszneki panoráma, Bakony
  Cseszneki panoráma, Bakony Fénykép: akos147, CC0, Pixabay
 • Tihanyi túraút, Balatoni-Riviéra
  Tihanyi túraút, Balatoni-Riviéra Fénykép: Anerma, Pixabay
 • Esztergomi bazilika Fénykép: Bejó Gábor, Pixabay

Közép-Dunántúl

Ezt a tájat számos tanúhegy sasbérc mészkő és dolomitforma díszíti, mely nem mellékesen csodás panorámát nyújt a környező térségre, legyen az a Balaton vagy a Marcal-medencéje. Akár gyalog akár vizen vagy akár kétkeréken keresünk, a  térségben gyorsan találunk fogunkhoz való túrautat .
A tartalmat készítette:
Outdooractive Editors  igazolt partner 


Fénypontok

 • 2D 3D
 • Tartalmak
 • mutasd a képeket képek elrejtése
Funkciók
Utak és térképek
 • Fénypontok
Gyalogtúra · Bakony-vidék
Szurdoktriplázás Csesznek körül
Top közepes nyitva
13,9 km
4:15 óra
474 m
474 m

Elnézve a szelíd-lankás bakonyi tájat nem is gondolnánk, milyen vad szurdokvölgyeket rejtenek a szerény magasságok. Csesznek környékén két ...

18
szerző Dömsödi Áron,   Magyar Természetjáró Szövetség
Hegyikerékpározás · Balaton-felvidék és kismedencék
Panoráma kerékpárút a Balaton-felvidéken
Top közepes
45,1 km
4:15 óra
773 m
773 m

A Balaton-felvidék földrajzi névből általában mindenki csak az első szóig jut el, a „magyar tenger” szóösszetétel sokkal többeknek indítja be a ...

szerző Abelovszky Tamás,   Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség
Gyalogtúra · Vértes-fennsík
Német múltú falvak közt a Vértesben
Top könnyű nyitva
17,8 km
5:15 óra
480 m
480 m

A Vértes középső részének völgyeiben barangolva viharos multú, az eltűnés szele által jelentősen átformált falvakat találunk. Túránk során erdei ...

5
szerző Dömsödi Áron,   Magyar Természetjáró Szövetség
Gyalogtúra · Balaton-medence
Tapolca - Badacsonytördemic (OKT-05)
Top könnyű Szakasz 5 nyitva
17,1 km
5:00 óra
395 m
405 m

„Mennyi nyugalmat, gyönyörűséget,  de látni és okulni valót nyújt e vidék...” - írta Reichert Róbert geológus 1936-ban. És tényleg, kiemelkedően ...

14
szerző Magyar Természetjáró Szövetség,   Magyar Természetjáró Szövetség
Kerékpártúra · Velencei-hegység
Velencei-tó kerülés kerékpárral
Top könnyű nyitva
29,4 km
2:01 óra
90 m
90 m

Ideális program családosoknak: minimális a szintemelkedés és sok a pihenési lehetőség (büfé, strand, stb.) meg a látnivaló. Kisgyerekekkel is ...

22
szerző Nógrádi Attila,   Magyar Természetjáró Szövetség
Top könnyű nyitva
10,8 km
3:30 óra
477 m
477 m

A kelet-gerecsei mészkőrögök leglátványosabb képviselője, a remek kilátást kínáló, barlangokkal zegzugos, misztikus Öreg-kő és a hegyből kioldott ...

30
szerző Német-Bucsi Attila,   Magyar Természetjáró Szövetség
Gyalogtúra · Marcal-medence
A varázslatos Somló titkai
Top könnyű nyitva
9,4 km
3:15 óra
508 m
508 m

A szoknyájától a sapkájáig bekalandozzuk ezt a fenséges, szőlőkkel borított tanúhegyet, amely a kilátótól a kápolnákon át a középkori várromig ...

4
szerző Farkas Péter,   Magyar Természetjáró Szövetség
Vízitúrák · Esztergomi járás
Esztergom-Budapest vízitúra
Top közepes nyitva
61,3 km
12:00 óra
1 m
3 m

Élménydús lapátolós program hétvégére: evezz le Esztergomból Budapestig!

szerző Malárik Attila,   Magyar Természetjáró Szövetség
 • Fénypontok

Fedezd fel a régiót

Modern hotelszoba

Tervezd meg a látogatásodat!

Keress szállást!, Közép-Dunántúl területén

Szálláshelyek, Közép-Dunántúl területén
A Közép Dunántúli régió tulajdonképpen egy alföldek által körülölelt középhegység, melyet északon a Duna, délnyugaton pedig a Balaton határol. Ide tartozik a teljes Vértes-Velencei-hegyvidék, a Bakony-vidék java, valamint a Dunazug-hegység nagyjából fele. Számos híres túraútvonal járja be ezeket a karszformákban is gazdag hegyeket. Aki bakanccsal érkezik az bőven talál túralehetőséget a régióban, aki pedig inkább evezésre vágyik azt várja a Marcal, a Duna, a Balaton és a Velencei-tó.

Összes régió

Ajkai járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Ajkai járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák És Látványosságok kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Balatonalmádi járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Balatonalmádi járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák És Látványosságok kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Balatonfüredi járás

Az útikalauzunk számtalan javaslatot tartalmaz a következő útra , Balatonfüredi járás területén. A Csodálatos túrák, Látványosságok, Jellegzetes szállások És Evés, ivás témakörében keress az információk között és szerezz felejthetetlen emlékeket.

Bicskei járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Bicskei járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák És Látványosságok kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Devecseri járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Devecseri járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák És Látványosságok kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Dunaújvárosi járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Dunaújvárosi járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák És Látványosságok kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Enyingi járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Enyingi járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Esztergomi járás

Az útikalauzunk számtalan javaslatot tartalmaz a következő útra , Esztergomi járás területén. A Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások témakörében keress az információk között és szerezz felejthetetlen emlékeket.

Gárdonyi járás

Az útikalauzunk számtalan javaslatot tartalmaz a következő útra , Gárdonyi járás területén. A Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások témakörében keress az információk között és szerezz felejthetetlen emlékeket.

Kisbéri járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Kisbéri járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák És Látványosságok kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Komáromi járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Komáromi járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák És Látványosságok kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Martonvásári járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Martonvásári járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Móri járás

Az útikalauzunk számtalan javaslatot tartalmaz a következő útra , Móri járás területén. A Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások témakörében keress az információk között és szerezz felejthetetlen emlékeket.

Oroszlányi járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Oroszlányi járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák És Látványosságok kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Pápai járás

Az útikalauzunk számtalan javaslatot tartalmaz a következő útra , Pápai járás területén. A Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások témakörében keress az információk között és szerezz felejthetetlen emlékeket.

Sárbogárdi járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Sárbogárdi járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Sümegi járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Sümegi járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák És Látványosságok kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Székesfehérvári járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Székesfehérvári járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák És Látványosságok kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat!

Tapolcai járás

Az útikalauzunk számtalan javaslatot tartalmaz a következő útra , Tapolcai járás területén. A Csodálatos túrák, Látványosságok, Jellegzetes szállások És Evés, ivás témakörében keress az információk között és szerezz felejthetetlen emlékeket.

Tatabányai járás

Az útikalauzunk számtalan javaslatot tartalmaz a következő útra , Tatabányai járás területén. A Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások témakörében keress az információk között és szerezz felejthetetlen emlékeket.

Tatai járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Tatai járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák És Látványosságok kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Várpalotai járás

Sokáig emlékezni fogsz a(z) , Várpalotai járás területén töltött nyaralásra. Csodálatos túrák És Látványosságok kategóriában útikalauzunk rengeteg információt tartalmaz melyekhez te is feltöltheted a saját anyagaidat! Használd a túratervezőt, és publikáld a túráidat melyeket majd itt megtalálsz!

Veszprémi járás

Az útikalauzunk számtalan javaslatot tartalmaz a következő útra , Veszprémi járás területén. A Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások témakörében keress az információk között és szerezz felejthetetlen emlékeket.

Zirci járás

Az útikalauzunk számtalan javaslatot tartalmaz a következő útra , Zirci járás területén. A Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások témakörében keress az információk között és szerezz felejthetetlen emlékeket.


Nemzeti Parkok, rezervátumok és látványosságok


Szerkesztések a közösségtől

Márton véleménye erről: Ismeretlen felföldi szavanna Inota fölött
Bizony csodás környék!
Mutass többet!
Veronika véleménye erről: Szép kilátás: Nem füstöl a Pilis kéménye
Az utóbbi 2 napon · Közösség
Thursday, May 13, 2021 18:37:21
Fénykép: Bihari-Vikor Veronika, Community
Thursday, May 13, 2021 18:37:34
Fénykép: Bihari-Vikor Veronika, Community
Thursday, May 13, 2021 18:37:44
Fénykép: Bihari-Vikor Veronika, Community
Thursday, May 13, 2021 18:37:54
Fénykép: Bihari-Vikor Veronika, Community
Thursday, May 13, 2021 18:38:02
Fénykép: Bihari-Vikor Veronika, Community
Veronika véleménye erről: Téli Tihany 10 km - instant
Az utóbbi 2 napon · Közösség
Thursday, May 13, 2021 18:33:08
Fénykép: Bihari-Vikor Veronika, Community
Thursday, May 13, 2021 18:33:19
Fénykép: Bihari-Vikor Veronika, Community
Thursday, May 13, 2021 18:33:27
Fénykép: Bihari-Vikor Veronika, Community
Thursday, May 13, 2021 18:33:36
Fénykép: Bihari-Vikor Veronika, Community
Thursday, May 13, 2021 18:33:45
Fénykép: Bihari-Vikor Veronika, Community
Thursday, May 13, 2021 18:33:53
Fénykép: Bihari-Vikor Veronika, Community
Thursday, May 13, 2021 18:34:02
Fénykép: Bihari-Vikor Veronika, Community
Zoltán véleménye erről: Dorog - Piliscsaba (OKT-12)
Az utóbbi 2 napon · Közösség
2021. május 13., csütörtök 14:21:39
Fénykép: Schmidt Zoltán, Közösség
2021. május 13., csütörtök 14:22:18
Fénykép: Schmidt Zoltán, Közösség
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp