Megosztás
Megjelölés
Nyomtatás
Tervezz túrát ide!
Beágyazás
Sportfelszerelés

Intersport Siófok (outlet)

Sportfelszerelés · Balaton
Ennek a tartalomnak a szerzője
Magyar Természetjáró Szövetség Igazolt partner  A felfedezők választása 
  • /

Ki ne érezné, hogy amint kisüt az első tavaszi napsugár, és a szélesre tárt ablakon magába szívja a friss levegőt, már indulna is első felfedezőútjára a természetbe. Ehhez a kalandozáshoz nyújtanak teljes körű megoldást az INTERSPORT áruházai.

Az Intersport, az outdoor specialista is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!

Egy kellemes futás a tavaszi mezőn? Netán városi kalandorként egy kiadós túra a közeli vidéken? Nordic walking hegyen-völgyön át? Vagy merészebb vállalkozásként egy kis kirándulás a végén idilli kilátással? Nos, bármit választunk is, az INTERSPORT áruházaiban mindenhez biztosan megtaláljuk a megfelelő felszereléseket. Ráadásul azért is biztosra mehetünk, mert az áruházakban nemcsak megvásárolni tudjuk a tavaszi sportokhoz, túrázáshoz hasznos eszközöket, hanem személyre szabott tanácsra is számíthatunk.

Ami azért fontos, mert testalkatunktól, sporttudásunktól függően korántsem mindegy, mi az, amiben biztosan jól érezzük magunkat, és amivel kiélvezhetjük a mozgás örömét. A Magyarországon már több mint tíz éve jelen lévő INTERSPORT az alábbi áruházaiban várja vásárlóit. A fővárosi régió legnagyobb INTERSPORT áruházává vált budaörsi áruház mellett Budapesten az Alleeben és a Duna Plazában, Ferihegyen a Market Central Ferihegy bevásárlóközpontban, a reptér közelében, illetve Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Szombathelyen, Keszthelyen, Veszprémben és Zalaegerszegen találkozhatunk az Ausztriában megszokotthoz hasonló INTERSPORT-kínálattal és tanácsadással.

Nyitvatartás

  • hétfő - péntek: 10:00-9:00
  • szombat: 9:00-20:00
  • vasárnap: 10:00-18:00

Árak:

Minden termék árából 15 % kedvezmény jár Természetjáró Kártya tulajdonosok számára. A kedvezmény nem vonatkozik az akcióban lévő, a már leárazott termékekre és más kedvezményekkel nem összevonható!

Az adatok tájékoztató jellegűek, és a 2020 januári állapotot tükrözik. Érkezés előtt mindig tájékozódj a szolgáltató honlapján, és ha eltérést találsz, írd meg nekünk!

outdooractive.com User
Szerző
Sarkadi Katalin
Frissítés: 2020-02-04

Tömegközlekedéssel

  • Vasúton a Székesfehérvár - Gyékényes, Kaposvár - Siófok, vagy Budapest - Nagykanizsa vonalon közlekedő vonatokkal Siófok megállóhelyig.
  • Busszal pl. Veszprémből, Pécsről, Szekszárdról, Kaposvárról és a környező településekről Siófok autóbusz-állomás megállóig.

Megközelítés

  • A vasútállomástól és a buszpályaudvartól egyaránt nyugat felé kell menni a Fő utcán. Az áruház a Sió Pláza bevásárlóközpont épületében van a Fő téren, a Víztorony mellett.

Autóval

  • Az áruház Siófok Fő terén található, a centrumban, a Víztorony mellett.
  • A bevásárlóközpontnak saját mélygarázsa van.
Navigáció Google Térképpel

Kérdések és válaszok

Tedd fel az első kérdést!

Erről a tartalomról még senki nem kérdezett.


Értékelések

Írd meg az első hozzászólást!

Ezt a tartalmat még senki sem kommentelte.


A többiek fényképei


Intersport Siófok (outlet)

Fő tér 6.
8600 Siófok
Telefon +36 30 377 7898

Tulajdonságok

Ajánlott látnivaló