Megosztás
Megjelölés
Nyomtatás
Tervezz túrát ide!
Beágyazás
Kerékpár műhely

Kerékpár Pont (Szarvasi Szárazmalom)

Kerékpár műhely · Körös-Maros köze
Ennek a tartalomnak a szerzője
Magyar Természetjáró Szövetség Verified partner  Explorers Choice 
  • /
    Fénykép: 123rf.hu
Térkép / Kerékpár Pont (Szarvasi Szárazmalom)

Az ország egyetlen működőképes, eredeti helyén fennmaradt szárazmalma.

A Szarvasi Szárazmalom Kerékpár Pont szolgáltatással várja a TEKA kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!

A TEKA Kerékpár Pontokon műszaki segítséget nyújtunk a kétkeréken túrázóknak. Nemcsak defektes abroncsokat tudsz itt helyrehozni, hanem több mint 20 olyan eszközt találhatsz a műszaki elsősegély csomagokban, amelyet lehet épp nem hoztál magaddal a túrára, de nagy szükséged lenne rá. Pedálkulcs, kónuszkulcs, mindenféle csavarhúzó, imbuszkulcs készlet, láncbontók, bowden csípőfogók mellett pumpát, lánctisztítót, racsinitisztítót is találsz a Kerékpár Pontokon.

Nyitvatartás

Április 1. és október 31. között:

Keddtől vasárnapig: 10:00 - 16:00

Hétfőn zárva

Árak:

A Kerékpár Pontokon található szerszámosláda tartalmának használata Természetjáró Kártya tulajdonosok számára ingyenes!

 

outdooractive.com User
Szerző
Sarkadi Katalin
Frissítés: 2018-01-23

Tömegközlekedéssel

Budapestről vonattal a Keleti pályaudvarról a Budapest - Lökösháza IC-vel Mezőtúrig, innen a Mezőtúr - Mezőhegyes járattal Szarvasig. A vasútállomástól valamivel több mint 1 kilométerre van a malom. Ha busszal utaznátok, akkor a Népligettől indul busz Szarvasra. A végállomásig menjetek, körülbelül 800 métert kell gyalogolnotok a malomig.

Megközelítés

Budapestről induljatok el az M5 autópályán, amiről a 74-es kijáraton térjetek le az 5-ös útra (Kecskemét felé). Innen térjetek le balra a 445-ös útra Lakitelek felé. A Repülős Körforgalomnál menjetek balra a 44-es útra. Ez már egészen Szarvasig visz. Szarvason a Vajda Péter utcában forduljatok balra, majd a Vasút utcán jobbra. Menjetek el a Béke utcáig, ott forduljatok balra, majd az Ady Endre utcán jobbra. Rögtön ott lesz a szárazmalom. Összesen 162 kilométer.

Autóval

Parkolás az utcában.

Navigáció Google Térképpel

Közösség

 Hozzászólás
outdooractive.com User
Közzététel

Kerékpár Pont (Szarvasi Szárazmalom)

Ady Endre utca 1/1.
5540 Szarvas
Telefon +36 66 216609