Megosztás
Megjelölés
Nyomtatás
Tervezz túrát ide!
Beágyazás
Kalandpálya

Mecsextrém Erdei Kalandpark

Kalandpálya · Dunántúl
Ennek a tartalomnak a szerzője
Magyar Természetjáró Szövetség
  • /
Térkép / Mecsextrém Erdei Kalandpark

Ha kalandra, izgalomra, szórakozásra vágysz, akkor keresd fel a Pécstől 2 kilométerre, Árpádtetőn található kalandparkot.

A Mecsextrém Erdei Kalandpark is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!

 

A kalandparkban számtalan eszközön próbálhatod ki ügyességedet. Ha szeretsz csúszni-mászni, akkor vár a Tiroli csúszópálya, a Kötélpark, a mászófal, vagy a kötélpiramis. Ha szereted a sebességet és az izgalmat, akkor próbáld ki az erdei bobpályát, amely 1 kilométer hosszúságban kanyarog a fák közt szakadékok és patak fölött, akár 40 km/h sebességgel, vagy vár a Segway, amelyhez az extrém pályát a természet alakította ki. Ha még nem pörögtél fel eléggé, akkor próbáld ki a 3D karikát, vagy a Spinfizz-t. Ha szeretsz sokat pattogni, akkor vár az ugrálóasztal, vagy az X-jump. Az eszközök többségét a kisebbek is élvezhetik, és várja őket a Kalandvár, a Játszóház és számtalan egyéb szórakoztató játék.

Az ügyességedet próbára teheted a Rodeo bikán, a lövészeten, íjászaton, sőt egy petanque meccsen is, ha pedig szellemi kihívásra vágysz, akkor ne hagyd ki a szabadulós játékot a ParaParkban!

Nyitvatartás

A park időszakonként eltérő nyitva tartással működik, a részletes információkat ide kattintva érhetitek el.

Az időjárási viszonyok befolyásolhatják a nyitva tartást, ezért indulás előtt tájékozódjatok!

Árak:

2018-ben a felnőtt belépő ára 3.990,- Ft, a gyermek, diák és nyugdíjas jegy 3.490,- Ft. Az aktuális árakról ide kattintva tájékozódhatsz.

A belépő árából 20 % kedvezmény jár Természetjáró Kártya tulajdonosok számára.

Az adatok csak tájékoztató jellegűek, és a 2018 októberi állapotot tükrözik. Érkezés előtt mindig tájékozódj a szolgáltató honlapján, és ha eltérést találsz, írd meg nekünk!

outdooractive.com User
Szerző
Sarkadi Katalin
Frissítés: 2018-10-29

Tömegközlekedéssel

Pécs vonattal és busszal is könynen megközelíthető.. Innen a Mánfa, Komló felé közlekedő busszal juthattok Árpádtetőig, vagy Uránváros megállótól a 4-es számú helyi járattal.

Megközelítés

Pécs autóval a 6-os főút és az M6-os autópálya segítségével érhető el a legkönnyebben. Pécsen forduljatok a 66-os útra (Komlói út). Innen Árpádtetőnél ismét jobbra kell fordulni, tábla fogja jelezni a kereszteződés előtt. Innen már nem egész 300 méterre találjátok a kalandparkot.

Autóval

A kalandparknál ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Navigáció Google Térképpel

Közösség

 Hozzászólás
outdooractive.com User
Közzététel

Mecsextrém Erdei Kalandpark

Árpádtető 
7628 Pécs
Telefon 36 72 244440

Tulajdonságok

Ajánlott látnivaló Családoknak
  • 1 Közeli túrák
Többnapos gyalogtúra · Mecsek és Tolna-Baranyai-dombvidék

Abaliget vasútállomás – Zobákpuszta (DDK-09.)

Többnapos gyalogtúra A Zsongor-kő terasza
2018-12-19
közepes Szakasz 9 nyitva
38 km
11:55 óra
1390 m
1205 m
Ettől: Dömsödi Áron,  Magyar Természetjáró Szövetség
  • 1 Közeli túrák