Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja

A Természetjáró Kártya oldala

Természetjáró Kártya (TEKA)

A Magyar Természetjáró Szövetség által kibocsátott TEKA-kártyával országszerte kedvezménnyel vásárolhatsz és vehetsz igénybe – a természetjáráshoz is kapcsolódó – szolgáltatásokat. Legyen az szállás, utazás, vendéglátás, belépők, élményprogramok, üzletek – csak mutasd fel a kártyád partnereinknél, és használd ki az általuk nyújtott kedvezményeket! Ha pedig kerékpárral járod az országot, keresd a TEKA Kerékpár Pontokat, ahol ingyenes műszaki elsősegélycsomagokat helyeztünk el.


Az összes TEKA-elfogadóhely egy térképen

Legyen szó szálláshelyről, étteremről, belépőkről vagy utazásról, térképünkön az összes, kedvezményt kíváló szolgáltatót megtalálod! A térképre közelítve megkeresheted az úticélodnak megfelelő környéket, és feltérképezheted, hol veheted igénybe a TEKA-kártyát. A bal felső sarokban található Szűrő segítségével szállás, vendéglátás, belépő, üzletek, közlekedés és egyéb kategóriákra is szűkítheted a keresést. Jó böngészést!


Hogyan juthatok a TEKA-kártyához?

A TEKA-kártyát bárki megvásárolhatja, érvényességi ideje a tetszőlegesen megválasztott induló hónaptól kezdődően 13 hónap. Érvényes MTSZ tagszervezeti tagsággal rendelkező egyesületi tagok részére kedvezményes árú TEKA-kártya az egyesületi vezetőn keresztül igényelhető. A Turistashop oldalon történő online vásárláshoz az egyedi kuponkód megadása szükséges, amelyet az adott tagszervezet vezetőjétől lehet megigényelni.

A TEKA-kártya éves díja 4900 Ft, kedvezménnyel 1500 Ft.


Gyakran Ismételt Kérdések a TEKA-ról

Mi az a TEKA, hogyan vehetem igénybe, mennyibe kerül, meddig érvényes,  mi történik, ha elveszett vagy az adataim megváltoztak - mindenre választ találsz a GYIK-ban!


A kedvezmény mértékétől függően különböző csomagokat ajánl a Magyar Természetjáró Szövetség a csatlakozni kívánó szolgáltatóknak. A TEKA kedvezményrendszerébe várjuk szálláshelyek (kemping, panzió, szálloda, turistaház, vadászház stb.), éttermek, kulturális és egyéb intézmények csatlakozását az ország bármely területéről. A belépés térítésmentes, feltétele a partneri regisztrációs adatlap kitöltése, aláírása és visszaküldése.


KAPCSOLAT

A Természetjáró Kedvezménykártya kibocsátója a Magyar Természetjáró Szövetség.

  • Postacím: Magyar Természetjáró Szövetség, 1244 Budapest, Pf. 846
  • Telefon: +36 1 332 7177 (hétköznapokon)
  • E-mail: kartya@termeszetjaro.hu
A tartalmat készítette:
Magyar Természetjáró Szövetség  igazolt partner  A felfedezők választása 

Értékelések

Írd meg az első hozzászólást!

Legyél te az első hozzászóló!

Add le értékelésed!
Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp