Megosztás
Megjelölés
Nyomtatás
Tervezz túrát ide!
Beágyazás
Falusi szálláshely  

Beppe Vendégház

Falusi szálláshely · Dunántúl
Ennek a tartalomnak a szerzője
Magyar Természetjáró Szövetség
 • /
  Fénykép: szallas.hu
 • /
 • /
  Fénykép: szallas.hu
 • /
  Fénykép: Magyar Természetjáró Szövetség
 • /
  Fénykép: szallas.hu
Térkép / Beppe Vendégház

Beppe Panzió

Tökéletes helyszín a kikapcsolódásra Abaliget, amely számtalan látnivalót és programlehetőséget kínál. Itt találjátok a vendégházat, ahol nyugodt körülmények között pihenhettek.

A Beppe Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!

A vendégházban 4 szoba van, mindegyikben két ágyat és külön zuhanyzós fürdőszobát találtok. A szobákhoz egy közös, jól felszerelt konyha és étkező/társalgó tartozik. A vendégház kialakításánál gondoltak a mozgásukban korlátozottakra is, az egyik szobát mozgássérültek vagy idős személyek is kényelmesen használhatják. A vendégház füves udvarán játszani, sportolni is tudtok, és, ha este sütnétek valamit a szabadban, arra is van mód. Az udvaron sátrazási lehetőséget is biztosítanak nektek. Bérelhettek kerékpárt, vagy túrázhattok egyet a Nyugat-Mecsek Tájvédelmi Körzetben képzett túravezető útmutatásával.

A környéken több lehetőség is adott a kikapcsolódásra: látogassatok el a cseppkőbarlangba és a Denevérmúzeumba, nézzétek meg a Helytörténeti és Címerkiállítást, strandoljatok az Abaligeti tóban, a közeli Orfűn vagy Magyarhertelenden, de Pécs és Sikonda is 20 kilométeren belül található. Orfűn horgászni vagy lovagolni is tudtok. A vendégháztól körülbelül 1,2 - 1,3 kilométerre halad a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra útvonala.

Nyitvatartás

A nyitva tartásról a megadott elérhetőségeken tudtok érdeklődni.

Árak

Az aktuális árakról a ezen az oldalon tudtok tájékozódni.

A szállás árából 1 éjszaka esetén 5 %, 2 éjszakánál hosszabb tartózkodás esetén 10 % kedvezmény jár Természetjáró Kártya tulajdonosok számára, akár a vendégházat, akár a sátorhelyeket veszitek igénybe.

Elhelyezkedés

Kertvárosi környezetben

A szállás felszereltsége

8 Ágyak
Kert/park

A szobák felszereltsége

Fürdőszoba / wc

Fizetési lehetőségek

Készpénz

Étel, ital

Nincs ellátás

Környezet

Nyugodt környezet

Tömegközlekedéssel

Budapestről vonattal dombóvári átszállással juthattok Abaligetig, a Keletiből vagy akár a Déliből is, de a Keleti pályaudvarról induló IC-vel gyorsabb. Abaligeten a vasútállomástól autóbusszal tudtok menni a Bem utcai megállóig, innen körülbelül 600 méter visszafelé gyalogolva a vendégház, amely a Széchenyi utcából jobbra nyíló utcából közelíthető meg.

A másik lehetőség, hogy leutaztok Pécsig (vonattal a Déli vagy a Keleti pályaudvarról, vagy busszal a Népligettől) és Pécstől busszal Abaligetre, szintén a Bem utcáig. Ebben az esetben a megállótól tovább kell gylogolni körülbelül 600 métert, a vendégház a Széchenyi utcából jobbra nyíló utcából közelíthető meg.

A részleteknek a https://menetrendek.hu/ oldalon tudtok utánanézni.

Megközelítés

Budapestről körülbelül két és fél óra alatt érhettek le az M7-es autópályán keresztül. A pályáról a 105-ös kijáraton hajtsatok le a 65-ös útra, Szekszárd/Siófok-Centrum irányába. Iregszemcsén a falu végét jelző tábla előtt forduljatok jobbra a 651-es útra Nagykónyi felé. Nagykónyi előtt csatlakoztok rá a 61-es számú útra, ezen menjetek Dombóvárig. Dombóváron kanyarodjatok balra a Teleki utcába (611. sz. út), ezen az úton juttok el Sásdig. Sásdon rácsatlakoztok a 66. számú útra (Szent Imre út). Oroszlón a templom előtt forduljatok jobbra. Erről az útról balra kell majd fordulni Abaliget felé, tábla mutatja majd a kereszteződésnél. Abaligetre a Széchenyi utcán érkeztek meg. Körülbelül 270 méter után forduljatok balra, majd 100 méter után ismét balra, ott lesz a vendégház.

Autós útvonaltervezéshez kattints ide!

 

Autóval

A vendégháznál 5 autó tud parkolni.

Navigáció Google Térképpel

Közeli túrák

Gyalogtúra · Mecsek-hegység

Mecseki Déjà Vu - avagy Abaliget arcai

Gyalogtúra Abaliget község a völgyben
2017-05-07
könnyű nyitva
12,1 km
3:30 óra
230 m
230 m
Ettől: Kövecs Ferenc,  Magyar Természetjáró Szövetség

Összes túra megjelenítése a térképen

Közösség

 Hozzászólás
outdooractive.com User
Közzététel
Parkolási lehetőség Állatbarát Külön konyha Grillezési lehetőség

Beppe Vendégház

Kültelek 5.
7678 Abaliget
Telefon +36 20 4557919
 • 1 Közeli túrák
Gyalogtúra · Mecsek-hegység

Mecseki Déjà Vu - avagy Abaliget arcai

Gyalogtúra Abaliget község a völgyben
2017-05-07
könnyű nyitva
12,1 km
3:30 óra
230 m
230 m
Ettől: Kövecs Ferenc,  Magyar Természetjáró Szövetség
 • 1 Közeli túrák