Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
nyelv kiválasztása

Kutyabarát nyaralás a Mátravidék területén

Észak-Magyarország, Magyarország

Outdooractive Editors  igazolt partner 
az oldal szerzője
LogóOutdooractive Editors
Ha kutyával utazol akkor Mátravidék kényeztetésben részesülsz. Ezen az oldalon javaslatokat állítottunk össze számos kutyabarát kiránduláshoz, ötletet étteremhez, szálláshoz, valamint néhány egyéb bennfentes tippet kutyatulajdonosoknak:
  • Tartalmak
  • mutasd a képeket képek elrejtése
Funkciók
2D 3D
Utak és térképek

Kutyabarát túrák a Mátravidék területén

??????
Panzió · Mátravidék
Lajosházi Panzió
Friss levegő, nyugalom és finom ételek várják a vendégeket a Mátra lábánál, Gyöngyössolymoson, az erdőkkel övezett alpesi stílusú vadászházban. A Lajosházi Panzió is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Vendégház · Mátravidék
Cicáskacus Vendégház
A népszerű üdülőhelyen Mátrafüreden, több turistaút közelében található a vendégház, ahonnan számos látnivaló és túra könnyen elérhető. A Cicáskacus Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Kemping · Mátravidék
Vár-Camping
A Mátra és a Bükk közötti dombvidéken, közvetlenül a siroki vár lábánál található kemping faházakkal és sátorhellyel nyújt szálláslehetőséget kirándulóknak, túrázóknak, családoknak, nagyobb társaságoknak. A kemping közelében halad  az Országos Kéktúra útvonala.  A Vár-Camping is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Panzió · Mátravidék
Belle-Aire Hegyvidéki Tréning Központ és Panzió
Mátraszentimre tökéletes helyszín, hogy közelebb kerülve a természethez feltöldődjünk szellemileg és fizikailag egyaránt. A korszerűen és igényesen berendezett panzió kiváló hátteret biztosít ehhez. A Belle-Aire Hegyvidéki Tréning Központ és Panzió is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Panzió · Mátravidék
Mátra Túraközpont
A Mátra szívében Parádsasváron, a galyatetői túraútvonalon, páratlan környezetben várja a túrázni és feltöltődni vágyókat a Mátra Túraközpont. Kényelmes szálláshely, étterem, söröző, minden, amire a fáradt túrázó vágyik.
??????
Gyalogtúra · Mátravidék
Sástó- Füred - Kékes körtúra
ajánlott túra Nehézség könnyű zárva
16,3 km
5:05 óra
666 m
665 m
Egy szép szeptemberi napon Sástón parkolás után lesétáltam Füredre a szokásos kis körtúrámat tervezve. Viszont Füreden elbűvölt a szeptemberi jó idő, valamint beugrott, hogy lassan fél éve lakok a közelben és még azóta nem voltam a Kékesen. Úgyhogy majd most.
??????
Gyalogtúra · Mátravidék
Sástó - Mátraháza körtúra
ajánlott túra Nehézség közepes
9,2 km
2:36 óra
286 m
291 m
Sástó parkoló - sárga kereszt Farkas kútig - sárga kör ütközésig, majd jobbra sárga négyzet - Mátraházáig Mátraháza - sárga háromszög ütközésig - sárga kereszt Sástóig
??????
Gyalogtúra · Mátravidék
Apc - Apci tengerszem körút
ajánlott túra Nehézség közepes
3
10,6 km
3:15 óra
377 m
377 m
10 kilométeres túra a környék kisebbik hegyén keresztül, visszafelé pedig a pincesor felé a hegy "háta mögött".
??????
Gyalogtúra · Mátravidék
Apci tengerszem
Nehézség könnyű
3,4 km
1:00 óra
104 m
104 m
Apci húsüzem melletti földes parkoló ->földút -> Széleskői-tó -> piros + -> földút -> Apci húsüzem
??????
Gyalogtúra · Mátravidék
Mátrafüred - Mátraháza - Lajosháza - Mátrafüred
Nehézség könnyű zárva
15,7 km
4:40 óra
484 m
484 m
Mátrafüred -> Rákóczi forrás -> Szanatórium -> Mátraháza -> Görgő-bikk -> Kőtenger -> Lajosháza -> Cser-kő bánya -> Mátrafüred

Fedezz fel többet a Mátravidék területén

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp