Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Galyatető Turistacentrum Gerecse50 A kéktúrázás napja
nyelv kiválasztása
  • Fénykép: Ungarn Tourismus, Outdooractive Editors

Dunántúl

Éld át Dunántúl változatosságát! Útikalauzunk nagyszerű javaslatokat ad, hogy időtöltésed feledhetetlen legyen: Csodálatos túrák, Látványosságok, Jellegzetes szállások, Evés és ivás És Kényelmes turistaházak. Jó mulatást!
LogóOutdooractive Editors
A tartalmat készítette:
Outdooractive Editors  igazolt partner 


Fénypontok

  • 2D 3D
  • Tartalmak
  • mutasd a képeket képek elrejtése
  • Fénypontok
Gyalogtúra · Bakony-vidék
Cuha-kör Csesznekről
Tipp könnyű nyitva
13,6 km
4:05 óra
426 m
426 m

A hírneves Cuha-völgy legszebb szakaszára látogat körtúránk, mely Csesznekről kínál sportos, egész napos kikapcsolódást. Végigjárásával ...

8
Szerző: Dömsödi Áron,   Magyar Természetjáró Szövetség
Tipp közepes nyitva
9,8 km
3:00 óra
346 m
346 m

Könnyű, több ponton lerövidíthető körtúra Bakonybélből, melynek két fő látnivalója a szépen kiépített Borostyán-kút és környezete, valamint a ...

4
Szerző: Dr. Szentes Szilárd,   Magyar Természetjáró Szövetség
Gyalogtúra · Marcal-medence
A varázslatos Somló titkai
Tipp könnyű nyitva
9,4 km
3:15 óra
508 m
508 m

A szoknyájától a sapkájáig bekalandozzuk ezt a fenséges, szőlőkkel borított tanúhegyet, amely a kilátótól a kápolnákon át a középkori várromig ...

1
Szerző: Farkas Péter,   Magyar Természetjáró Szövetség
Gyalogtúra · Bakony-vidék
Tókör Farkasgyepű mellékén
Tipp könnyű nyitva
10,1 km
2:55 óra
240 m
240 m

Farkasgyepű és Németbánya az Öreg-Bakony peremén fekvő falvak, szomszédságukban hatalmas dombsági erdőtáj terül el. A két falut összekötve rövid ...

5
Szerző: Dömsödi Áron,   Magyar Természetjáró Szövetség
Tipp közepes
23,4 km
7:15 óra
849 m
850 m

A Keleti-Gerecse sasbércsorozata a Nagy-Getétől az Öreg-kőig erdei tóval, barlangokkal, sziklapaddal.

2
Szerző: Tenczer Gábor,   Magyar Természetjáró Szövetség
Gyalogtúra · Bakony-vidék
Szurdoktriplázás Csesznek körül
Tipp közepes nyitva
13,9 km
4:15 óra
474 m
474 m

Elnézve a szelíd-lankás bakonyi tájat nem is gondolnánk, milyen vad szurdokvölgyeket rejtenek a szerény magasságok. Csesznek környékén két ...

11
Szerző: Dömsödi Áron,   Magyar Természetjáró Szövetség
Gyalogtúra · Mecsek-hegység
Mecseki Déjà Vu - avagy Abaliget arcai
Tipp könnyű nyitva
12,1 km
3:30 óra
230 m
230 m

Könnyű körtúra a Mecsek északnyugati peremén változatos kilátásokkal - ínyenceknek felszín alatti kitérőkkel.

3
Szerző: Kövecs Ferenc,   Magyar Természetjáró Szövetség
Gyalogtúra · Vértes-Velencei-hegyvidék
Móri körtúra a Vértes rengetegeiben
Tipp könnyű nyitva
17,1 km
5:25 óra
687 m
687 m

Meglepő változatosság jellemzi a Vértes zeg-zugos vidékét, az összes hazai tájegység arculatát hordozza magán. Látványban, hangulatban gazdag ...

10
Szerző: Német-Bucsi Attila,   Magyar Természetjáró Szövetség
  • Fénypontok

Fedezd fel a régiót

Modern hotelszoba

Tervezd meg a látogatásodat!

Keress szállást!, Dunántúl területén

Szálláshelyek, Dunántúl területén

Összes régió

Bicskei járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Bicskei járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Vasvári járás

Vasvári járás régió , Nyugat-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Martonvásári járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Martonvásári járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Tatabányai járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Tatabányai járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Tatai járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Tatai járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Esztergomi járás

Esztergomi járás régió , Közép-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Mosonmagyaróvári járás

Mosonmagyaróvári járás régió , Nyugat-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Lenti járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Nyugat-Dunántúl területén szerelmeseit. Lenti járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Körmendi járás

Körmendi járás régió , Nyugat-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Zalaegerszegi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Nyugat-Dunántúl területén szerelmeseit. Zalaegerszegi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Letenyei járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Nyugat-Dunántúl területén szerelmeseit. Letenyei járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Barcsi járás

Barcsi járás régió , Dél-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Nagyatádi járás

Nagyatádi járás régió , Dél-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Sellyei járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Sellyei járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Csurgói járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Csurgói járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Pécsi járás

Pécsi járás régió , Dél-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok, Jellegzetes szállások És Kényelmes turistaházak -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Szigetvári járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Szigetvári járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Komlói járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Komlói járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Szentlőrinci Járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Szentlőrinci Járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Zalaszentgróti járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Nyugat-Dunántúl területén szerelmeseit. Zalaszentgróti járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Sümegi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Sümegi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Dombóvári járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Dombóvári járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Kaposvári járás

Kaposvári járás régió , Dél-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Hegyháti járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Hegyháti járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Bólyi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Bólyi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Siklósi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Siklósi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Pécsváradi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Pécsváradi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Bonyhádi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Bonyhádi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Szekszárdi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Szekszárdi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Mohácsi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Mohácsi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Celldömölki járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Nyugat-Dunántúl területén szerelmeseit. Celldömölki járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Devecseri járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Devecseri járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Nagykanizsai járás

Nagykanizsai járás régió , Nyugat-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Ajkai járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Ajkai járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Tabi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Tabi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Sárvári járás

Sárvári járás régió , Nyugat-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Csornai járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Nyugat-Dunántúl területén szerelmeseit. Csornai járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Kapuvári járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Nyugat-Dunántúl területén szerelmeseit. Kapuvári járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Pannonhalmi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Nyugat-Dunántúl területén szerelmeseit. Pannonhalmi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Pápai járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Pápai járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Várpalotai járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Várpalotai járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Téti járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Nyugat-Dunántúl területén szerelmeseit. Téti járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Zirci járás

Zirci járás régió , Közép-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Tolnai járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Tolnai járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Móri járás

Móri járás régió , Közép-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Kisbéri járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Kisbéri járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Enyingi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Enyingi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Oroszlányi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Oroszlányi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Tamási járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Tamási járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Győri járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Nyugat-Dunántúl területén szerelmeseit. Győri járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Paksi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Dél-Dunántúl területén szerelmeseit. Paksi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Dunaújvárosi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Dunaújvárosi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Komáromi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Komáromi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Sárbogárdi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Sárbogárdi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Gárdonyi járás

Gárdonyi járás régió , Közép-Dunántúl területén sokat tud adni a természetkedvelőknek. Útikalauzunk a legszebb részekre kalauzol el Csodálatos túrák, Látványosságok És Jellegzetes szállások -ban/ben, és ihletet ad az úthoz!

Székesfehérvári járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Dunántúl területén szerelmeseit. Székesfehérvári járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!

Érdi járás

Számos nagyszerű hely várja a szabadtéri sportok , Közép-Magyarország területén szerelmeseit. Érdi járás egyike ezen helyeknek. Nézd csak meg, mit tartogat számodra az útikalauz!


Nemzeti Parkok, rezervátumok és látványosságok


Szerkesztések a közösségtől

Tímea véleménye erről: A Gaja-szurdok színe-java
Napsütéses, kora tavaszi időben, korán érkezve, áldás volt végigjárni. Felkapott vidék, így a mizantrópoknak érdemes tényleg korán érkezni, hogy az erdő háborítatlansága élvezhető legyen. :D
Mutass többet!
Készült: 2021-02-27
Dana fényképi és videói erről: Bajóti Öreg-kő körtúra: emberek a Gerecsében
Tegnap · Közösség
2021. március 7., vasárnap 22:11:22
Fénykép: B Dana, Közösség
2021. március 7., vasárnap 22:12:18
Fénykép: B Dana, Közösség
2021. március 7., vasárnap 22:12:46
Fénykép: B Dana, Közösség
2021. március 7., vasárnap 22:13:25
Fénykép: B Dana, Közösség
2021. március 7., vasárnap 22:13:48
Fénykép: B Dana, Közösség
Eszter véleménye erről: Panorámakör a Vértes szegélyén
Tegnap · Közösség
2021. március 7., vasárnap 21:26:50
Fénykép: Szabó Eszter, Közösség
2021. március 7., vasárnap 21:28:07
Fénykép: Szabó Eszter, Közösség
2021. március 7., vasárnap 21:28:44
Fénykép: Szabó Eszter, Közösség
2021. március 7., vasárnap 21:29:10
Fénykép: Szabó Eszter, Közösség
2021. március 7., vasárnap 21:29:27
Fénykép: Szabó Eszter, Közösség
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp