Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
nyelv kiválasztása

Evés, ivás, Észak-Magyarország területén

Magyarország

Outdooractive Editors  igazolt partner 
az oldal szerzője
LogóOutdooractive Editors
Mindenképpen próbáld ki a helyi specialitásokat , Észak-Magyarország területén. Ezen az oldalon szemlézzük az éttermeket és vendéglátóhelyeket.
  • Tartalmak
  • mutasd a képeket képek elrejtése
Funkciók
2D 3D
Utak és térképek

The best Evés, ivás , Észak-Magyarország területén

??????
Étterem · Keleti-Cserhát
Szent Jakab Étterem
Mátraverebély-Szentkúton, a Zarándokházban várja vendégeit a Szent Jakab Étterem, így a nemzeti kegyhelyen gasztronómiai élményekkel is gazdagodhatunk. A Szent Jakab Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Étterem · Mátravidék
4 Évszak Palóc Bistorant
Ha Mátrafüreden jártok és egy kis gasztronómiai élvezetre vágytok, látogassatok el a High-Tech Sportok Bázisán található étterembe. A 4 Évszak Palóc Bistorant is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Kávézó · Felső-Tisza-vidék
Honfoglalás Kori Látogatóközpont kávézója (Karos)
A Karos határában álló Honfoglalás Kori Látogatóközpont kávézójában szeretettel várják a vendégeket. A kávézó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Étterem · Cserhátvidék
Castellum Hotel Hollókő - Mikszáth Étterem
Hazai és nemzetközi, reform és ínyenc palóc ételek, magyaros fogások!
??????
Vendéglő · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Múzeumkert Panzió és Vendéglő
Sátoraljaújhely Széphalom városrészében, csendes, nyugodt helyen, a Magyar Nyelv Múzeuma közelében található a családias étterem. A Múzeumkert Panzió és Vendéglő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Borászat · Közép-Tisza-vidék
Tokaj
??????
Étterem · Bükkvidék
Végvár ételbár
A gyönyörűen felújított siroki romvár parkolójától mintegy 50 méterre, a várhoz vezető sétaút mellett, az azt körülölelő akácosban épült fel a "Végvár ételbár", mely egy hiánypótló étterem a Vár-hegyen. Előtte vezet az Országos Kéktúra útvonala. A Végvár ételbár is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Kisvendéglő · Cserhátvidék
Edvi Illés kávéház és falusi vendégasztal
Terény a Cserhát lankái által körülvett település, közepén a Szanda–patak csordogál. Az itt, az Országos Kéktúra útvonalán található Edvi Illés portán előre megbeszélt időpontban helyi palóc ételek fogyasztására van lehetőségünk.  Az Edvi Illés kávéház és falusi vendégasztal is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Büfé · Cserhátvidék
Várpult büfé
Büfé és megpihenő vedégudvar. Az Országos Kéktúra 19. szakaszán, Becske és Cserhátsurány közt épp félúton, felüdülést, megpihenést és éhet-szomjot oltó varázshely. A Várpult büfé is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!  
Étterem · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Kőbérc Étterem és Bisztró
Bózsva népszerű célpont a természetet kedvelők között, legyen szó egyénileg túrázóktól a családokon át a különböző iskolai csoportokig. Az étterem Bózsva központjában, az Országos Kéktúra útvonalától alig 100 méterre található. A Kőbérc Étterem és Bisztró is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Weren't able to find what you were looking for?

Find many more places to eat and drink here

Search

Evés, ivás a(z) környéken

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp