Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
nyelv kiválasztása

Familienurlaub, Edelényi járás területén

Észak-Magyarország, Magyarország

Outdooractive Editors  igazolt partner 
az oldal szerzője
LogóOutdooractive Editors
Minden, ami a tökéletes családi vakációhoz szükséges , Edelényi járás területén! Látnivalók, szabadidős tevékenységek és szállás. Számos bennfentes tippet is gyűjtöttünk a kisgyermekes családok számára. Jó szórakozást a felfedezéshez!
  • Tartalmak
  • mutasd a képeket képek elrejtése
Funkciók
2D 3D
Utak és térképek

Családbarát, Edelényi járás területén

Térkép / Borz-Alom Erdészeti Erdei Iskola
Hostel / ifjúsági szállás
Hostel / ifjúsági szállás · Aggteleki-karszt
Borz-Alom Erdészeti Erdei Iskola
Az Aggteleki-karszt háborítatlan szegletében, a vadregényes erdőkkel övezett Szelcepusztán áll a Borz-Alom Erdészeti Erdei Iskola, melyet régen Szelcepuszta turistaháznak hívtak. Távol a települések zajától a csendet csak madárdal s a fák suttogása töri meg. Az erdei iskola célja olyan szabadtéri kikapcsolódást nyújtani a gyermekeink számára, amely által az erdőt és élővilágát megtanulják értékelni, tisztelni és szeretni.
Falusi szálláshely · Sajó-Hernád-medence
Vár-Lak vendégház
A vendégház a Szendrői-hegység ölelésében, a Bódva völgyében található, az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságában. A közelében több jelzett turistaút halad. A Vár-Lak vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Falusi szálláshely · Gömör-Tornai-karszt
Holló Vendégház
Az Aggteleki Nemzeti Park területén Szögligeten, a Szádvár középkori erődítményének romjai  alatt elterülő ligetben található a szálláshely, a kert végében futó patakkal. A Holló Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Szalamandra-ház Szögligeten
Hostel / ifjúsági szállás · Gömör-Tornai-karszt
Szalamandra-ház (Szögliget)
A szögligeti Ménes-völgy bejáratánál található Szalamandra-ház az Aggteleki Nemezeti Park ökoturisztikai bázisaként üzemel. Erdei iskolaként nemcsak magánszemélyek elszállásolására, de osztálykirándulások és egyéb iskolai foglalkozások lebonyolítására is alkalmas.
A szendrői táj a Felsővár-kilátóból
Kilátó · Sajó-Hernád-medence
Felsővár-kilátó (Szendrő)
A szendrői Felsővár romjai mellett épült fel a faszerkezetes kilátó 2012-ben, az egykori lőportorony helyén.
Kemping · Gömör-Tornai-karszt
Szalamandra-ház (Szögliget) - Kemping
A szálláshely különlegessége - fekvése mellett -, hogy az Aggteleki Nemzeti Parkban másutt kempingezni, a védett terület zavartalanságának biztosítása érdekében, nem lehet.
Kulcsosház · Tornai-dombság
Levendulás Ház
Az Aggteleki Nemzeti Park szélén, az Országos Kéktúra útvonalán fekvő zsáktelepülésen, a hangulatos Tornabarakonyban található ez az 1912-ben épült népi lakóházból kialakított vendégház. A szálláshely március 15 és november 15 között üzemel.

Családbarát a(z) környéken

Fedezz fel többet , Edelényi járás területén

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp