Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Galyatető Turistacentrum Gerecse50 A kéktúrázás napja
nyelv kiválasztása
Sajnos Gárdonyban közvetlenül a strandon keresztül vezet a birngaút

Értékelés

Velencei-tó kerülés kerékpárral

Adatok

István Kovács

2021-05-08 · Közösség
Sajnos a kerékpárút jelentős része közúton van ( a déli part kivételével ). Különösen nagy autós forgalommal Pákozd és Dinnyés között.

2 comments

Nógrádi Attila
2021-05-10 · Közösség
Kedves István, lehet, hogy akkor rossz úton mentetek és rossz időpontot fogtatok ki, mert csak Dinnyés és Pákozd között van közútra terelve a tókör, és ott is viszonylag gyér szokott lenni a forgalom.
Eperjesy Antal
2021-06-19 · Közösség
Kedves Attila és István! Kb. 35 éve folglalkozom bringás turizmussal és én bizony azt mondom: a rossz megoldások szinte kinyírják a pozitív tartalmakat. 1 (=egy) méternek SEM volna szabad itt "közúton" bonyolódnia, mert ettől kezdve az egész "tókerülés" (főleg 7végi v. nyári csúcsban) nagyon rossz szájízt kap, éppúgy, mint a Balatoni bringakörút gellert-kapásai a nagyszámú vonalvezetési hiba vagy felelőtlen/átgondolatlan/spórolós (lehet választani...) megoldás miatt. Én azt mondom, aki gyerek/ek/kel útra kel, az bizony kifejezetten nagyon figyeljen az eléggé el nem ítélhető és a felnőtt+gyerek biztonságot egyaránt veszélyeztető (ál-) "megoldásokra". A biztonság optimalizálása és a MEGFELELŐ (=biztonságos) bringa-utak megépítése (és nemcsak a "felfestése" + kitáblázása) a szememben etikai kérdés, évtizedek óta rágódom ezen a gombócon. Megoldás: még messze, illetve személyre lebontva a nagyon-nagyon átgondolt és kikorrigált (szelektált) útvonaltervek, főleg gyerekekkel. Attila beszámolóját köszönjük, főleg mert érintette a kritikus pontokat is, ha máshol nem, legalább a képaláírásokban. Ez dícséretes!
Profilkép
Képek, videók
videók választása

Közelmúltban feltöltve

Mit szólsz hozzá?
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp