Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
nyelv kiválasztása
A pannonhalmai lombkorona tanösvény a Boldog Mór-kilátóból

kérdés

Boldog Mór-kilátó és lombkorona tanösvény (Pannonhalma)

Adatok
2021-03-26 · Közösség
Sziasztok! Pannonhalma környékén, milyen könyebb túra útvonalat, várromot tudnátok ajánlani? Üdv Laci

5 hozzászólás

Veres Ibolya válasza · 2021-03-26 · Közösség
Szia! Ez egy igen jó kérdés, amire én is szeretném tudni a választ. Várromot ne remélj, sztem abba már belefutottunk volna. (2 éve költöztünk a közelbe) Tényőnél az Árpád kút környéke szép, de ott is csak ládászni voltunk.
radványi lászló válasza · 2021-03-26 · Közösség
Van hozzá útvonalatok? Szívesen megnéznénk.
Kedves Laci! Túrakereséshez ajánlom ezt az oldalunkat, ahol a térképen a kívánt részre lehet zoomolni: https://www.termeszetjaro.hu/hu/tours/?cat=22729870#cat=Gyalogt%C3%BAra&filter=r-fullyTranslatedLangus-,sb-sortedBy-0&ov=hiking Ugyanakkor Pannonhalma közvetlen környékén (még) nem tudunk kész túrát ajánlani. Ha egy kicsit messzebb is lehet, akkor viszont nagyon ajánlom Fenyőfő környékét, ahol egy ősfenyvesben lehet kirándulni. Ehhez van is egy túraajánlatunk: https://www.termeszetjaro.hu/hu/tours/?cat=22729870#cat=Gyalogt%C3%BAra&filter=r-fullyTranslatedLangus-,sb-sortedBy-0&ov=hiking Látnivalókat ezen az oldalunkon lehet böngészni: https://www.termeszetjaro.hu/hu/pois/?#filter=b-destination-0,r-fullyTranslatedLangus-,sb-sortedBy-0 Várromról mi sem tudunk a környéken, legközelebb talán a Bakonyban van (pl. Csesznek vára). Üdv, Zsuzsa
Veres Ibolya válasza · 2021-04-30 · Közösség
http://www.termeszetjaro.hu/s/euUHk Hatostölgynél is van útvonal, láda, lájtos helyszín. Igaz épp a másik oldalról, de azért még nincs olyan messze.
Veres Ibolya válasza · 2021-04-30 · Közösség
https://www.termeszetjaro.hu/hu/tour/gyalogtura/kajarpec-var/123399090/ Ezt még nem jártuk be. A "vár"-nak nézzetek utána, nehogy csalódás érjen. :)
Profilkép
Képek, videók
videók választása

Közelmúltban feltöltve

Mi a válaszod?
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp