Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
nyelv kiválasztása

Akadálymentes nyaralás, Zalai-dombság területén

Nyugat-Dunántúl, Magyarország

Outdooractive Editors  igazolt partner 
az oldal szerzője
LogóOutdooractive Editors
Élvezd az akadálymentesített nyaralást! Ezen az oldalon válogathatsz a legjobb szállások közül Zalai-dombság. Kerekesszékkel megközelíthető nyaralók, szállodák és nyaralók, valamint fogyatékkal élők számára alkalmas ösvények és vezetett túrák.
  • Tartalmak
  • mutasd a képeket képek elrejtése
Funkciók
2D 3D
Utak és térképek

Akadálymentes, Zalai-dombság területén

??????
Skanzen · Zalai-dombság
Őrségi Népi Műemlékegyüttes (Pityerszer, Szalafő)
Ez a hely Skanzenhez méltó módon vonultatja fel a tájegységre jellemző építészeti jegyeket és az egykori mindennapi élethez szükséges eszközöket. Garantált, hogy Pityerszerre érve időutazásban lesz részed. Az Őrségi Népi Műemlékegyüttes is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Kemping · Zalai-dombság
Göcsej Völgye Kemping
A kemping Kustánszegen, Zalaegerszegtől 20 kilométerre, a Göcsej dombjai között található, alig 200 méterre a Kustánszegi-tótól, ahol horgászni és strandolni is lehet. A Göcsej Völgye Kemping is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Szálloda · Zalai-dombság
Oázis Hotel
Nagykanizsa belvárosában, jól megközelíthető helyen, mégis nyugodt környezetben vár benneteket az OÁZIS*** Hotel. Az Oázis Hotel is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!  
??????
Apartman · Zalai-dombság
Csörgő Vendégházak
A Csörgő Vendégházak Szalafőn, az Őrség szívében található, csodálatos, érintetlen környezetben. A Csörgő Vendégházak is kedvezményekkel várják a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Szálloda · Zalai-dombság
Hotel Venus***superior
Zalakaros szívében, a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdőtől kevesebb mint 100 méterre található a háromcsillagos hotel. A Hotel Venus***superior is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Étterem · Zalai-dombság
Hofbräu Vendéglő
A magyar és bajor ételspecialitásokat kínáló éttermet Hévíz központjában találjátok. A Hofbräu Vendéglő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Étterem · Zalai-dombság
Bognár Étterem
Az Őrség központjában, Őriszentpéteren, a falu központjához közel található nyugodt, családias hangulatú étterem egész évben várja a vendégeket. A Bognár Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Skanzen · Zalai-dombság
Göcseji Falumúzeum (Skanzen)
Az ország egyik leghangulatosabb skanzenje mindössze pár sarokra Zalaegerszeg belvárosától azokra vár, akik szeretnének egy kicsit kikapcsolódni a kellemes környezetben, és közben mindent megtudni a Göcsejről.
??????
Benzinkút · Zalai-dombság
MOL kút (Nagykanizsa, Garay u. 15.)
 A benzinkúton feltöltheted a készleteidet a túra előtt, közben vagy után. 
??????
Benzinkút · Zalai-dombság
MOL kút (Hévíz, Hévízi út)
A benzinkúton feltöltheted a készleteidet a túra előtt, közben vagy után. 

Felfedezés: Akadálymentes nyaralás, Zalai-dombság területén

Fedezz fel többet , Zalai-dombság területén

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp