Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
nyelv kiválasztása

Akadálymentes nyaralás, Esztergomi járás területén

Közép-Dunántúl, Magyarország

Outdooractive Editors  igazolt partner 
az oldal szerzője
LogóOutdooractive Editors
Élvezd az akadálymentesített nyaralást! Ezen az oldalon válogathatsz a legjobb szállások közül Esztergomi járás. Kerekesszékkel megközelíthető nyaralók, szállodák és nyaralók, valamint fogyatékkal élők számára alkalmas ösvények és vezetett túrák.
  • Tartalmak
  • mutasd a képeket képek elrejtése
Funkciók
2D 3D
Utak és térképek

Akadálymentes, Esztergomi járás területén

Pihenő a tóparton
Gyalogtúra · Duna–Ipoly Nemzeti Park
Vidám kirándulás a Búbánat-völgyben akadálymentesen
ajánlott túra Nehézség közepes
3,1 km
2:30 óra
72 m
72 m
A Dunakanyar egyik legszebb, ám kevésbé ismert tóegyüttese emberi léptékével, jóérzéssel kiépített vízparti utacskáival, erdei ösvényeivel kínálja fel nyugalmát az ide kirándulóknak.
Alsóvadácsi vadászház
Panzió · Dunazug-hegyvidék
Alsóvadácsi vadászház
A vadászház Tatától közúton 19 kilométerre, a Gerecse Tájvédelmi Körzet területén várja a túrázás szerelmeseit. Az Alsóvadácsi vadászház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Miklós deák völgyi tavak legnagyobb tagja
Tó · Visegrádi-hegység
Miklós deák völgyi tavak
Pilismarót közelében található a Dunakanyar egyik leghangulatosabb kirándulóhelye fák szegélyezte tavakkal és tűzrakóhelyekkel, de még cédrusok is gazdagítják a rétektől szép völgypásztát.
Esztergomi látkép, előtérben a Látványtár, mögötte a Bazilika és a vár
Vár · Komárom-Esztergomi-síkság
1
Esztergomi vár
A sokszor átépített vár Esztergom egyik fő látnivalója és történetének meghatározó szereplője. Az eredeti várat Szent István idején fejezték be, és 1198-ig itt volt a királyok székhelye. Később az érsekség vette birtokába az építményt, és a várat érseki palotává alakították.
Benzinkút · Gerecse
MOL kút (Dorog, Bécsi út)
A benzinkúton feltöltheted a készleteidet a túra előtt, közben vagy után. 
A Kerektavi Természetház fogadóépülete
Látógatóközpont · Visegrádi-hegység
Kerektavi Természetház
Festői környezetben, egy tórendszer peremén várja a kirándulókat és a horgászokat a 2021 nyarán átadott modern, kétszintes épület. A kiállításoknak, rendezvényeknek is otthont adó közösségi térhez étterem, büfé, öltöző, mosdó és elsősegélynyújtó hely is kapcsolódik.
A Börzsöny felé a Rezső-kilátóból
Kilátóhely · Visegrádi-hegység
1
Rezső-kilátó
Ha Dobogókőn járunk, ajánlott felkeresni a híres kilátóterasztól alig 1 kilométernyire található másik nagyszerű panorámahelyet, a Rezső-kilátót. A két helyszín közül innen nyílik szélesebb kilátás a dunakanyari hegyvidékre.

Fedezz fel többet , Esztergomi járás területén

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp