Üdvözlünk a Természetjáró honlapján! Böngéssz a tartalmaink között a fenti menüben, regisztrálj, hogy lementhesd a kedvenc túráidat és látnivalóidat, aztán járd végig mindet a telefonos applikációnkkal!

Ajánlott túránk

Talán inkább egy laza séta, mint túra, de annak bármikor csodálatos - pláne most hétvégén, amikor verőfényes tavaszi napsütést ígérnek. Bár az Öreg-tó és környéke a madarak paradicsoma, Tatára nemcsak a híres vadlúdsokadalom idején érdemes kiruccanni. Körülbandukolni a tavat, andalogni a hangulatos ártéri erdőben felejthetetlen élmény, amit megkoronázhatunk a vár meglátogatásával, és a város közelségének köszönhetően még a kulináris élvezetekről sem kell lemondanunk. Gyerekekkel is ideális kirándulás!

Szép kilátás: Tenczer Gábor túrái

Itt a népszerű blogger túrái közül válogathatsz. A Természetjáró app segítségével rögtön neki is tudsz vágni bármelyiknek! A sorozat összes túráját itt találod, a Szép kilátás blogot pedig itt.

Díjnyertes drónvideó a kiskunsági szikes tavakról

Daróczi Csaba, az ismert magyar természetfotós a világ legnagyobb összdíjazású fotópályázata, a dubaji szervezésű HIPA videókategóriájában a 4. helyet szerezte meg ezzel a szikes tavak meglepően változatos, néhol absztrakt világát madártávlatból bemutató kisfilmjével, amelyet Adorján Zalán vágott. Nézzétek meg!

A kiskunsági szikes tavak
Egy absztrakt világ a madarak szemével Videó: Csaba Daróczi

Természetjáró Kártya (TEKA)

Válogatás a természetjáróknak kedvezményt nyújtó TEKA-partnerek közül. Az összes elfogadóhely listáját itt találod.

FIGYELEM! 2019. február 1-től a MÁV nem biztosít kedvezményt a TEKA-kártya-tulajdonosok számára.

Töltsd le a telefonos applikációnkat!

Böngészés a túrák és látnivalók között mobilon akár a tőled való távolság szerint, szinte az egész világot lefedő turistaérkép a jelzett utakkal, a kedvenc tartalmaid megjelenítése, útvonalrögzítő, offline navigáció: ez csak néhány az ingyenes Természetjáró app számtalan szolgáltatása közül. Ugyanazzal a regisztrációval használhatod, mint a honlapot.

Töltsd le Androidra, iPhone-ra vagy tudj meg többet róla itt!