Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language
Plan a route here Copy route
Jogging

Miskolci Barátság Maraton

Jogging · Bükkvidék
Profile picture of Mate Brogli
Responsible for this content
Mate Brogli
  • Video: Mate Brogli, MaratonClub - Miskolc Miskolc
m 135 130 125 120 5 4 3 2 1 km
Miskolci Barátság Maraton útvonala
Distance 5.3 km
1:20 h
8 m
8 m
136 m
121 m

A verseny célja: Az egészség megőrzését szolgáló rendszeres testmozgás és az egymást segítő, őszinte barátság fontosságának hirdetése. Versenyzési lehetőség biztosítása valamennyi korosztály hazai és külföldi amatőr és profi sportolói számára. Miskolc nevezetességeinek bemutatása. A borsodi megyeszékhely helyének megerősítése a hazai és nemzetközi utcai maratoni futóversenyek helyszínei között.

Rendező: Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány

Társrendező: Marathon Club Miskolc

Ötletgazda-főszervező: Szűcs István

Highest point
136 m
Lowest point
121 m

Track types

Asphalt 29.50%Dirt road 8.11%Forested/wild trail 11.85%Path 0.33%Road 50.20%
Asphalt
1.6 km
Dirt road
0.4 km
Forested/wild trail
0.6 km
Path
0 km
Road
2.7 km
Show elevation profile

Start

Coordinates:
DD
48.103501, 20.778149
DMS
48°06'12.6"N 20°46'41.3"E
UTM
34U 483484 5327827
w3w 
///dealings.myth.diggers

Turn-by-turn directions

Félpályás útlezárás lesz a Görgey u-ban, a Lévay u.-tól a népkerti körforgalomig, majd innen teljes útlezárás lesz egészen a Vörösmarty u-ig. Az Uitz B. u. Kazinczy u. és a Corvin u. közötti szakasza teljesen, a többi részlegesen lesz lezárva, ugyanis a Csengey u.-ról megengedett lesz a jobbra kanyarodás az Uitz B. u-ra, valamint a többi szakaszán és a Kálvin J. u-n egy forgalmi sávot elkorlátozva szabadon hagynak a Déli oldalon, az érintett területen lakók gépjárművel történő közlekedésének biztosítására. A gépjárművek a Papszer u.-nál tudnak majd balra kanyarodni. A Kálvin J. u. Petőfi u. felé haladó forgalmi sávjait lezárják a Papszer u.-tól. A Petőfi u. Dayka G. u. Rácz Gy. u. közötti szakaszt lezárják, valamint a Dayka G. u-i híd északi tehermentesítő felé haladó sávjait szintén lezárják. A híd előtti parkolás a tárgyi időszakban tilos lesz. A Hunyadi utcát teljes szélességben lezárják a Dayka G u.-tól a Városház térig. A Palóczy u.-ra tilos lesz behajtani a Kis-Hunyad u. felől, valamint tilos lesz a Batthány u.-ról vissza és a Kossuth u.-ról jobbra kanyarodni. A Kazinczy u-ra tilos lesz behajtani a Madarász V. u.-tól, kivéve az MVK Zrt. járműveit. A Szentpáli u. Centrum felé haladó oldalát lezárják a Horváth L. u.-tól, valamint tovább haladva a Corvin u. Népkert felé tartó oldalát is. Az Arany J. u.-ból tilos lesz jobbra kanyarodni. A Vörösmarty u.-ról csak jobbra lehet majd kanyarodni a Corvin u. kereszteződésénél. A Dankó P. utcában szintén teljes lezárják, ezzel együtt a Mádai L. u. és az érintett háztömbi kiszolgáló utcákat a tárgyi  időszak alatt kétirányúsítják. A Király u. érintett szakaszán a járdát veszik igénybe a verseny résztvevői, viszont a 3. sz. főútról tilos lesz jobbra, illetve balra kanyarodni a Dankó P. u.-ra. A Budai. J. utcát szintén teljesen lezárják. A Csabai kapuból csak jobbra, a Szabadságharc u.-ról csak egyenesen és jobbra lehet majd haladni a Lévay u. kereszteződésénél. A Csizmadia közből a kerékpár-úton keresztül lehet kihajtani a Szemere u. felé.  A Katona Ferenc önkormányzati képviselő vezette szervező bizottság tagjai ezúton is az autósok és a lakosság türelmét, megértését kérik és elnézését az esetleges kellemetlenségekért.

Note


all notes on protected areas

Coordinates

DD
48.103501, 20.778149
DMS
48°06'12.6"N 20°46'41.3"E
UTM
34U 483484 5327827
w3w 
///dealings.myth.diggers
Arrival by train, car, foot or bike

Questions and answers

Ask the first question

Would you like to the ask the author a question?


Rating

Write your first review

Help others by being the first to add a review.


Photos from others


Distance
5.3 km
Duration
1:20 h
Ascent
8 m
Descent
8 m
Highest point
136 m
Lowest point
121 m

Statistics

  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails
Distance  km
Duration : h
Ascent  m
Descent  m
Highest point  m
Lowest point  m
Push the arrows to change the view
Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp