Share
Bookmark
Print
Plan a route here
Embed
Sports Equipment

Intersport Duna Plaza

Sports Equipment · Budapest und Umgebung
Responsible for this content
Magyar Természetjáró Szövetség Verified partner  Explorers Choice 
 • /

Ki ne érezné, hogy amint kisüt az első tavaszi napsugár, és a szélesre tárt ablakon magába szívja a friss levegőt, már indulna is első felfedezőútjára a természetbe. Ehhez a kalandozáshoz nyújtanak teljes körű megoldást az INTERSPORT áruházai.

Az Intersport, az outdoor specialista is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!

Egy kellemes futás a tavaszi mezőn? Netán városi kalandorként egy kiadós túra a közeli vidéken? Nordic walking hegyen-völgyön át? Vagy merészebb vállalkozásként egy kis kirándulás a végén idilli kilátással? Nos, bármit választunk is, az INTERSPORT áruházaiban mindenhez biztosan megtaláljuk a megfelelő felszereléseket. Ráadásul azért is biztosra mehetünk, mert az áruházakban nemcsak megvásárolni tudjuk a tavaszi sportokhoz, túrázáshoz hasznos eszközöket, hanem személyre szabott tanácsra is számíthatunk.

Ami azért fontos, mert testalkatunktól, sporttudásunktól függően korántsem mindegy, mi az, amiben biztosan jól érezzük magunkat, és amivel kiélvezhetjük a mozgás örömét. A Magyarországon már több mint tíz éve jelen lévő INTERSPORT az alábbi áruházaiban várja vásárlóit. A fővárosi régió legnagyobb INTERSPORT áruházává vált budaörsi áruház mellett Budapesten az Alleeben és a Duna Plazában, Ferihegyen a Market Central Ferihegy bevásárlóközpontban, a reptér közelében, illetve Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Nagykanizsán, Szombathelyen, Keszthelyen, Veszprémben és Zalaegerszegen találkozhatunk az Ausztriában megszokotthoz hasonló INTERSPORT-kínálattal és tanácsadással.

Open from

 • hétfő-szombat: 10:00-20:00
 • vasárnap: 10:00-19:00

Price:

Minden termék árából 15% kedvezmény jár Természetjáró Kártya tulajdonosok számára. A kedvezmény csak személyes vásárlás esetén vehető igénybe, és nem vonatkozik az akcióban lévő, a már leárazott termékekre, valamint más kedvezményekkel nem összevonható!

Az adatok tájékoztató jellegűek, és a 2020 júniusi állapotot tükrözik. Érkezés előtt mindig tájékozódj a szolgáltató honlapján, és ha eltérést találsz, írd meg nekünk!

outdooractive.com User
Author
Katalin Sarkadi
Updated: July 23, 2020

Public transport

 • M3 Metro - Gyöngyösi utca megálló
 • 105 Busz - Gyöngyösi utca végállomás120 Busz - Gyöngyösi utca végállomás
 • 14 Villamos - Gyöngyösi utca megálló majd rövid séta

Getting there

 • Gyalog a Gyöngyösi úton, bejárat mindkét oldalon van.

Parking

 • Megközelíthető a Váci úton, a Gyöngyösi utcánál található a Duna Pláza.
 • A pláza saját parkolójában lehet megállni. Környező utcákban fizetős a parkolás.

Coordinates

DD
47.549751, 19.072745
DMS
47°32'59.1"N 19°04'21.9"E
UTM
34T 354991 5268058
w3w 
///follow.zoom.rooster
Arrival by train, car, foot or bike

Questions & Answers

Ask the first question

Got questions regarding this content? Ask them here.


Reviews

Write your first review

Help others by being the first to add a review.


Photos from others


Intersport Duna Plaza

Váci út  178.
1138 Budapest
Phone +36 1 238 0530

Special features

Place to visit
 • 2D 3D
 • Contents
 • Show images Hide images