Share
Bookmark
Print
Plan a route here
Embed
Sports Equipment

Intersport Allee

· 1 review · Sports Equipment · Budapest and surroundings
Responsible for this content
Magyar Természetjáró Szövetség Verified partner  Explorers Choice 
  • /
Map / Intersport Allee

Ki ne érezné, hogy amint kisüt az első tavaszi napsugár, és a szélesre tárt ablakon magába szívja a friss levegőt, már indulna is első felfedezőútjára a természetbe. Ehhez a kalandozáshoz nyújtanak teljes körű megoldást az INTERSPORT áruházai.

Az Intersport, az outdoor specialista is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!

Egy kellemes futás a tavaszi mezőn? Netán városi kalandorként egy kiadós túra a közeli vidéken? Nordic walking hegyen-völgyön át? Vagy merészebb vállalkozásként egy kis kirándulás a végén idilli kilátással? Nos, bármit választunk is, az INTERSPORT áruházaiban mindenhez biztosan megtaláljuk a megfelelő felszereléseket. Ráadásul azért is biztosra mehetünk, mert az áruházakban nemcsak megvásárolni tudjuk a tavaszi sportokhoz, túrázáshoz hasznos eszközöket, hanem személyre szabott tanácsra is számíthatunk.

Ami azért fontos, mert testalkatunktól, sporttudásunktól függően korántsem mindegy, mi az, amiben biztosan jól érezzük magunkat, és amivel kiélvezhetjük a mozgás örömét. A Magyarországon már több mint tíz éve jelen lévő INTERSPORT az alábbi áruházaiban várja vásárlóit. A fővárosi régió legnagyobb INTERSPORT áruházává vált budaörsi áruház mellett Budapesten az Alleeben és a Duna Plazában, Ferihegyen a Market Central Ferihegy bevásárlóközpontban, a reptér közelében, illetve Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Szombathelyen, Keszthelyen, Veszprémben és Zalaegerszegen találkozhatunk az Ausztriában megszokotthoz hasonló INTERSPORT-kínálattal és tanácsadással.

Opening hours

  • Hétfő - Szombat: 10:00-21:00
  • Vasárnap: 10:00-19:00

Fee:

Minden termék árából 15  % kedvezmény jár Természetjáró Kártya tulajdonosok számára. A kedvezmény nem vonatkozik az akcióban lévő, a már leárazott termékekre és más kedvezményekkel nem összevonható!

Az adatok tájékoztató jellegűek, és a 2019 szeptemberi állapotot tükrözik. Érkezés előtt mindig tájékozódj a szolgáltató honlapján, és ha eltérést találsz, írd meg nekünk!

outdooractive.com User
Author
Katalin Sarkadi
Updated: October 14, 2019

Public transport

  • Villamos: 4, 6, 17, 19, 41, 47, 49, 56, 61
  • Busz: 53, 150, 212
  • Metró: M4,

Újbuda-központ megálló.

Getting there

  • A megállók a bevásárlóközpont mellett, illetve azzal szemben vannak.

Parking

  • A bevásárlóközpont saját parkolójában lehet megállni (fizetős).
Arrival by train, car, foot or bike

Questions & answers

Pose the first question

You have a question concerning this content? Here is the right place to ask it.


Reviews

5.0
(1)

Photos of others


Intersport Allee

Október 23. utca 8-10.
1117 Budapest
Phone +36 1 209 9099

Qualities

Place to visit