Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Try Pro for free
Choose a language

Eat & drink in Közép-Dunántúl

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
You should definitely try the regional specialities during your stay in Közép-Dunántúl. This page lists the places to stop for refreshments that shouldn't be missed.
  • My Map
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The best Places to eat & drink in Közép-Dunántúl

Kostel Étterem és Panzió
Restaurant · Dunazug-hegyvidék
Kostel Étterem és Panzió
Esztergomtól 11 kilométerre Kesztölcön, a Klastrompuszta felé vezető úton találjátok az éttermet, ahol a vacsorát a Kostel borászat remek boraival tehetitek teljessé. A Kostel Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Winery · Bakonyvidék
Borbély Borház és Vendégház
A Borbély Családi Pincészet szőlőültetvényei a Badacsonyi borvidék lankáin terülnek el. Boraikkal nem csak belföldi, de nemzetközi sikereket is elértek. A Borbély Borház és Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Hangulatos belső tér
Hostelry · Bakonyvidék
Bakos Attila kisvendéglője
A Balaton északi partján, Badacsony és Keszthely között találjátok Szigligetet. Ha erre jártok, ne hagyjátok ki Bakos Attila kisvendéglőjét, ahol igazi magyaros ízekkel várnak benneteket. Bakos Attila kisvendéglője is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Tópart Bisztróhoz vezető parti sétány
Bistro · Bakonyvidék
Tópart Bistro
Trendi étterem a tapolcai Malom-tó partján, közvetlenül az Országos Kéktúra útvonalán.
Restaurant · Bakonyvidék
Bagolyvár Fogadó étterme
A Bagolyvár Fogadó a Bakony szívében, Zircen, a központtól 5 perc sétára, a Kossuth Lajos utcában található,  A Bagolyvár Fogadó étterme is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Restaurant · Bakonyvidék
Gyarmati Étterem
A Balatontól autóval mindössze 15 percre, Veszprémben található étterem egész évben hangulatos környezetben vár benneteket. A Gyarmati Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!  
Restaurant · Mezőföld
Ingókő étterem
Az étterem Pákozd központjában folyamatosan megújuló ételválasztékkal, minőségi alapanyagokból készült hagyományos ételekkel és különleges ételspecialitásokkal egész évben várja a vendégeket. Az Ingókő étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Restaurant · Dunazug-hegyvidék
Pince a Vén Préshez
A Gerecse dombjai között található található Tarján egy hamisítatlan sváb község. Itt vár titeket finom ételekkel és csodás panorámával a Vén Prés. A Pince a Vén Préshez is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Hostelry · Dunazug-hegyvidék
Sport Vendéglő
Héregen, a Gerecse szívében található étterem. A Sport Vendéglő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Weren't able to find what you were looking for?

Find many more places to eat and drink here

Search

Find Places to eat & drink in neighboring regions

More Places to eat & drink in the region

THE way to start your next outdoor experience!

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp