Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Try Pro for free
Choose a language

Eat & drink in Észak-Magyarország

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
You should definitely try the regional specialities during your stay in Észak-Magyarország. This page lists the places to stop for refreshments that shouldn't be missed.
  • My Map
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The best Places to eat & drink in Észak-Magyarország

A Szent Jakab Étterem
Restaurant · Keleti-Cserhát
Szent Jakab Étterem
Mátraverebély-Szentkúton, a Zarándokházban várja vendégeit a Szent Jakab Étterem, így a nemzeti kegyhelyen gasztronómiai élményekkel is gazdagodhatunk. A Szent Jakab Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
4 Évszak Palóc Bistorant
Restaurant · Mátravidék
4 Évszak Palóc Bistorant
Ha Mátrafüreden jártok és egy kis gasztronómiai élvezetre vágytok, látogassatok el a High-Tech Sportok Bázisán található étterembe. A 4 Évszak Palóc Bistorant is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Café · Felső-Tisza-vidék
1
Honfoglalás Kori Látogatóközpont kávézója (Karos)
A Karos határában álló Honfoglalás Kori Látogatóközpont kávézójában szeretettel várják a vendégeket. A kávézó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Castellum Hotel Hollókő - Mikszáth Étterem
Restaurant · Cserhátvidék
Castellum Hotel Hollókő - Mikszáth Étterem
Hazai és nemzetközi, reform és ínyenc palóc ételek, magyaros fogások!
Hostelry · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Múzeumkert Panzió és Vendéglő
Sátoraljaújhely Széphalom városrészében, csendes, nyugodt helyen, a Magyar Nyelv Múzeuma közelében található a családias étterem. A Múzeumkert Panzió és Vendéglő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Panoráma étterem
Restaurant · Mátravidék
Panoráma étterem (Hotel Narád)
Finom ételekre, vagy egy kis pihenésre vágysz egy kellemes túra után? Mátraszentimre központjában a Hotel Narád és Park étterme szeretettel várja a túrázókat, természetjárókat is, akik felfrissülhetnek a hotel bárjában, ebédelhetnek az étteremben, vagy megpihenhetnek a wellness részlegen. A Panoráma étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Vineyard · Közép-Tisza-vidék
Tokaj
Edvi Illés kávéház és falusi vendégasztal
Public house · Cserhátvidék
Edvi Illés kávéház és falusi vendégasztal
Terény a Cserhát lankái által körülvett település, közepén a Szanda–patak csordogál. Az itt, az Országos Kéktúra útvonalán található Edvi Illés portán előre megbeszélt időpontban helyi palóc ételek fogyasztására van lehetőségünk.  Az Edvi Illés kávéház és falusi vendégasztal is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Restaurant · Bükkvidék
Végvár ételbár
A gyönyörűen felújított siroki romvár parkolójától mintegy 50 méterre, a várhoz vezető sétaút mellett, az azt körülölelő akácosban épült fel a "Végvár ételbár", mely egy hiánypótló étterem a Vár-hegyen. Előtte vezet az Országos Kéktúra útvonala. A Végvár ételbár is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Restaurant · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Kőbérc Étterem és Bisztró
Bózsva népszerű célpont a természetet kedvelők között, legyen szó egyénileg túrázóktól a családokon át a különböző iskolai csoportokig. Az étterem Bózsva központjában, az Országos Kéktúra útvonalától alig 100 méterre található. A Kőbérc Étterem és Bisztró is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Weren't able to find what you were looking for?

Find many more places to eat and drink here

Search

Find Places to eat & drink in neighboring regions

THE way to start your next outdoor experience!

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp