Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Museums in Észak-Alföld

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Make your vacation in Észak-Alföld an unforgettable experience! We have put together our suggestions for the most beautiful places to visit and attractions available here. Enjoy discovering!
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

museums in Észak-Alföld

??????
Museum · Nyírség
Kállay-kúria (Kállósemjén)
A Kállósemjénben, a Kállay család egykori birtokközpontjában álló, barokk stílusban épült nemesi udvarház a 2015-ös felújítás óta régi pompájában ragyog; falai között színvonalas kiállítás és egy kávézó is várja a betérőket.
??????
Museum · Közép-Tisza-vidék
Szolnok
??????
Museum · Közép-Tisza-vidék
Hortobágyi Pásztormúzeum
Hortobágyon a Kilenclyukú híd lábánál, a Hortobágyi Nagycsárdával szemben, az egykori szekérállásban látható a Pásztormúzeum.
??????
Museum · Felső-Tisza-vidék
Kölcsey-Kende Kastély
Cégénydányádon, a Szamos partján áll a klasszicista stílusú épület. Napjainkban múzeum, ahol a 2016-ban felújított kastély és védett parkjának kultúrtörténeti múltját irodalmi, történelmi, természetrajzi feldolgozásban mutatják be a látogatók számára. A Kölcsey-Kende Kastély is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Museum · Észak-Alföld
Vadászati kiállítás (Hunor Hotel)
A Bereg szívében, Vásárosnaményban egy különleges vadászati magángyűjteménybe nyerhet bepillantást az, aki ellátogat a szálloda legfelső szintjén berendezett kiállításra.
??????
Museum · Közép-Tisza-vidék
Szovjet Repülőtér Titkai
Az egykor hazánkban állomásozó szovjet légierő történetét bemutató múzeum
Weren't able to find what you were looking for?

Find many more places to visit here

Search
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp