Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja

Bad weather activities in Zirci járás

Közép-Dunántúl, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Need some options for when it's raining? Zirci járás that's no problem! On this page we've put together a selection of the most beautiful sights and excursions as well as the best leisure and indoor activities for when the weather's bad.
  • My Map
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Ideas for bad weather in Zirci járás

A Szent Mauríciusz Monostor Bakonybélen
Monastery · Magas-bakonyi Tájvédelmi Körzet
Szent Mauríciusz Monostor (Bakonybél)
Az István király által alapított monostorban több mint ezer éves fennállása alatt többször is újra kellett kezdeni a szerzetesi életet. A ma látható épület ugyan a 18. században épült, de a Bakonybélben ma is élő szerzetesek éltetik az évezredes hagyományt. A Magas-Bakony legnépszerűbb települése nem csak természeti kincsekben gazdag, de a monostor felkeresésével bepillantást nyerhetünk kultúrtörténetünk egy fontos fejezetébe.  A Szent Mauríciusz Monostor is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosait. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Reguly Antal Múzeum
Museum · Bakonyvidék
Reguly Antal Múzeum
A festői fekvésű Zirc főterén álló barokk épületben, az úgynevezett "Dubniczay-házban" található múzeum a Reguly Antal néprajzkutató életét és munkásságát ismertető kiállításon kívül helytörténeti és képzőművészeti gyűjteményt is bemutat. A Reguly Antal Múzeum is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Exhibition · Bakonyvidék
Erdők Háza (Bakonybél)
Bakonybél központjában, a zirci apátság egykori magtárépülete ad otthont a természetvédelmi és erdészeti gyűjteménynek. Az Erdők Háza is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Pannon-Csillagda
Exhibition · Bakonyvidék
Pannon Astronomical Observatory and Visitor Center (Pannon Csillagda, Bakonybél)
Bakonybél is home to the number one center for astronomical education in the country with an exhibition on the history of astronomy, a planetarium and a telescope park as well as a 3D screening about Mars.
Petrol Station · Bakonyvidék
MOL kút (Zirc, Kossuth Lajos út)
A benzinkúton feltöltheted a készleteidet a túra előtt, közben vagy után. 
A Zirci Ciszterci Apátság
Religious Institution · Bakonyvidék
Cistercian Abbey of Zirc
Zirc downtown hosts a monumental abbey with a renowned library, a baroque altar and a pleasant arboretum. The medieval building is home to a monastic community and serves as the center of local religious community life.
Az állomás peronjai
Railway Station · Bakonyvidék
Porva-Csesznek vasútállomás
Magyarország egyik legbarátságosabb hangulatú vasútállomása a Győr-Veszprém vasútvonalon, ahol a természetbe érkezik az ember. Az erdő közepi megállóhely turistautak csomópontja.

Ideas for bad weather in neighbour regions

THE way to start your next outdoor experience!

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp