Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Bad weather activities in Rétsági járás

Észak-Magyarország, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Need some options for when it's raining? Rétsági járás that's no problem! On this page we've put together a selection of the most beautiful sights and excursions as well as the best leisure and indoor activities for when the weather's bad.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Ideas for bad weather in Rétsági járás

??????
Mine · Cserhátvidék
Felsőpetényi agyagbánya
Az utca felől nézve egy közepesen lepusztult bányaüzemet láthatnak az avatatlan szemek a felsőpetényi elágazásnál, a Bánki-tótól épp csak néhány kilométerre. A hegy gyomrában azonban időnként látogatható az egykori bányajáratok egy része, ráadásul a bejárattól pár száz métert igazi bányavasúton utazva lehet megtenni.
??????
Bicycle Service · Börzsönyvidék
Kerékpár Pont (Pénzásási Erdei Turistaház és Sátorhely)
A Nagyoroszi közelében lévő szálláshelyen Természetjáró Kártya tulajdonosok számára a szállás kedvezményes áron vehető igénybe. A turistaház Kerékpár Pont szolgáltatással várja a TEKA kártya tulajdonosokat.
Hut · Sajó-Hernád-medence
Turistaház Diósjenő
A turistaház a Börzsöny lábánál, az erdőktől övezett Diósjenő községben, könnyen megközelíthető helyen található. A Turistaház Diósjenő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!  
??????
Hut · Börzsöny
Pénzásási Erdei Turistaház és Sátorhely
A Nagyoroszi közelében, a drégelyi vár romjainak árnyékában, túraútvonalak mentén lévő szálláshely a turistaházban összesen 32 főnek, sátrakban további 40 főnek kényelmes, kulturált szállást biztosít.
??????
Private Cabin · Cserhátvidék
Cserhát Turistaszállás (Kétbodony)
Balassagyarmattól 22 kilométerre, a Cserhát-hegy lábánál fekvő Kétbodonyban, az Országos Kéktúra útvonala mellett találjátok ezt a bakancsos szálláshelyet, ahol nem csak egy napot és éjszakát érdemes eltölteni.
??????
Hut · Nyugati-Cserhát
Katalinpusztai Kirándulóközpont, Erdei Iskola és Turistaszállás
A kirándulóközpontban meg is szállhatnak azok, akik több napra érkeznek a Börzsöny és a Cserhát felfedezésére.
??????
Private Cabin · Börzsöny
Szénpataki kulcsosház
A Királyréttől 3 km-re északra lévő kulcsosház egyedi fekvése és háborítatlansága miatt garantáltan biztosítja a zavartalan, aktív pihenést, ugyanakkor iskolás csoportoknak is kiváló lehetőség. Összesen 33 fő részére nyújt szállást.

Ideas for bad weather in the surroundings

Discover more in Rétsági járás

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp