Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Huts in Közép-Dunántúl

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Enjoy comfortable stays in the huts in Közép-Dunántúl. Find information on opening times and amenities as well as the trails that lead to the best mountain huts the region has to offer.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The 10 Most Beautiful huts in Közép-Dunántúl

A Vaskapu Brilli Gyula Menedékház
Hut · Visegrádi-hegység
Vaskapu Brilli Gyula Menedékház
A Brilli Gyula Menedékház a Visegrádi-hegységben, Esztergom közelében, a Vaskapu-hegyen található; a Pilisi Parkerdő Zrt. üzemelteti. A turistaház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Károly-lak Turistaház
Hut · Keleti Bakony
2
Károly-lak Turistaház
Bakancsos turistáknak ajánlott az Isztimértől nyugatra, csodálatos erdei környezetben fekvő turistaház, melyet 2016-ban újított fel és bővített a Verga Zrt. Az erdei szálláshely kulcsos házként működik, állandó gondnokság nincs; telefonon egyeztetett időpontban tudjátok elfoglalni.  A Károly-lak Turistaház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Hajag turistaház
Private Cabin · Északi-Bakony
Hajag turistaház
Elsősorban a bakancsos turisták számára ajánlott szállás a Bakonyban a korábban Molnártanyaként ismert, 2015-ben felújított turistaház. Az egykor a bakonyi tanyavilághoz tartozó, közel 100 éves épület a Fekete István tanösvény egyik állomása is egyben. A ház kulcsosházként működik, állandó gondnokság nincs, a szállást telefonon egyeztetett időpontban tudjátok elfoglalni. Az ellátásról is magatoknak kell gondoskodni. Ha ezt a szállást választjátok, létszámtól függően lehetséges, hogy más szállóvendégekkel is osztoznotok kell a házon.
A Németh Gyula turistaház
Private Cabin · Vértes-fennsík
Németh Gyula turistaház
A bűbájos Vérteskozmán, természetvédelmi területen található klasszikus kulcsosház 1969 óta jelent komfortos menedéket a kirándulóknak.
A Vadászház nevű épület Ráktanyán
Private Cabin · Északi-Bakony
Ráktanya kulcsosház, turistaszálló és erdei iskola
Az egyik épségben megmaradt bakonyi tanyán, a Magas-Bakony rengetegében ma turistaszálló, nyári tábor, erdei iskola és kulcsosház üzemel, hála a tulajdonosok heroikus küzdelmének.
Szarvasház Turistaház és Oktatóközpont
Hut · Bakonyvidék
Szarvasház Turistaház és Oktatóközpont (Döbrönte)
Döbröntén, a Bakony lábánál, a festői fekvésű Szarvaskő vár romjainak tövében található turistaház 1965 óta várja a túrázókat. A Szarvasház Turistaház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Private Cabin · Lovasberényi-hát
Lujza-majori kulcsosházak
A Budapesti Erdőgazdaság Zrt. 2020-ban 5 faházat épített a Lujza-majori halastó mellé. Az igényes és letisztult házikók megfelelő hátteret biztosítanak a pihenéshez. A környék programlehetőségekben bővelkedik, a horgászoknak ki sem kell mozdulniuk a ház mellől, ahogy az íjászoknak sem kell messze menniük egy jó terepért. A természetjárók pedig hamar elérik innen a Velencei-hegység változatos tájait.
Hubertlaki kulcsosház
Private Cabin · Északi-Bakony
Hubertlaki kulcsosház
A Bakony lábánál húzódó, a hajdani betyárok búvóhelyeként elhíresült Gerence-patak völgyében fekvő Huszárokelőpuszta ad otthont az üdülőépületeknek, amelyek közé a 2013-ban felújított, patinás Hubertlaki kulcsosház is tartozik, mélyen a Bakony rengetegében rejtőzve, a Bakonyerdő Zrt. területén. A Hubertlaki kulcsosház kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Private Cabin · Gerecse
Agostyáni Arborétumi Kulcsosház
Az arborétumi tó partján álló kulcsosház vadonatúj „köntösben”, modern, kényelmes bútorokkal várja az igazán egyedülálló élményre kíváncsi látogatókat. Az Agostyáni Arborétumi Kulcsosház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Hangistálló Művészszálló
Private Cabin · Nyugati-Gerecse
Hangistálló Művészszálló
Az Országos Kéktúra és a Mária-út mentén fekvő Hangistálló egy koncerthelyszínné és szállássá átalakított mezőgazdasági épület a Vértes és a Gerecse között, Nagyegyházán.
Weren't able to find what you were looking for?

Find many more huts here

Search

Reviews

  3
Károly-lak Turistaház by Rákosné H
September 19, 2021 · Community
Photo: Rákosné H Szilvia, Community
Fekete-hegyi Kulcsosház, "Sasfészek" by Mandli
January 08, 2020 · Community
A leírásban tévesen szerepel " autóval nem megközelíthető". Fel lehet menni autóval egészen a házig.
Show more
Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp