Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Huts in Észak-Magyarország

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Enjoy comfortable stays in the huts in Észak-Magyarország. Find information on opening times and amenities as well as the trails that lead to the best mountain huts the region has to offer.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The 10 Most Beautiful huts in Észak-Magyarország

??????
Hut · Mátravidék
17
Galyatető Turistacentrum/Hikers’ Center
Galyatető Turistacentrum/Hikers’ Center is located at one of the highest points of Hungary along the Blue Trail. A place where old meets new.
Hut · Sajó-Hernád-medence
Turistaház Diósjenő
A turistaház a Börzsöny lábánál, az erdőktől övezett Diósjenő községben, könnyen megközelíthető helyen található. A Turistaház Diósjenő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!  
??????
Hut · Bükk-hegység
Fehérkőlápa Turistaház
Ez a hangulatos erdei ház Lillafüredhez közel, egy suttogó fenyves mélyén fekszik 586 méter tengerszint feletti magasságban.
??????
Hut · Putnoki-dombság
NOMÁD Baradla Turistaszálló
A turistaszálló közvetlenül a Baradla-barlang aggteleki bejárata mellett található. A vendégek komfortfokozattól függően választhatnak az olcsó szálláshelyektől a valamivel magasabb árfekésű, igényes, téliesített rönkfaházakig. A szálláshely az Országos Kéktúra útvonala mentén található.
??????
Hut · Bükk-fennsík
1
Bánkúti turistaház
Az Országos Kéktúra mentén, a síközpont közvetlen közelében, gyönyörű, csendes környezetben találjátok ezt az autóval is megközelíthető bükki turistaházat.
??????
Hut · Börzsöny
Pénzásási Erdei Turistaház és Sátorhely
A Nagyoroszi közelében, a drégelyi vár romjainak árnyékában, túraútvonalak mentén lévő szálláshely a turistaházban összesen 32 főnek, sátrakban további 40 főnek kényelmes, kulturált szállást biztosít.
??????
Hut · Mátravidék
2
Szalajka-ház
A Szalajka-ház Gyöngyössolymos községtől 10 kilométernyire északra, hamisítatlan erdei környezetben, csörgedező patak partján található. Kövezett erdei út és erdei kisvasút is vezet a szálláshelyhez. A ház környezetében vadbemutató, forrás és tanösvény is látható. Jó szívvel ajánljuk erdei iskolás csoportoknak, baráti társaságoknak, családoknak egyaránt. A Szalajka-ház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Hut · Börzsöny
Kútbereki Turistaház, Matracszállás és Nomád Táborhely
Az Észak-Börzsöny és az Ipoly-völgy találkozásánál, egy hektárnyi területen található nomád táborban, akár 100-an is elférnek. AZ itt álló turistaház három, külön bejáratú földszinti szobájában összesen 20, a két emeleti matracos hálóteremben összesen 19 fő számára biztosít kényelmes férőhelyet.
??????
Hut · Bükk-hegység
Várkúti turistaház
Ideális hely a Bükk a friss levegőjére, nyugalmára vágyóknak a Várkúti turistaház Eger közelében, az erdőben Noszvaj mellett.
??????
Hut · Nyugati-Cserhát
Katalinpusztai Kirándulóközpont, Erdei Iskola és Turistaszállás
A kirándulóközpontban meg is szállhatnak azok, akik több napra érkeznek a Börzsöny és a Cserhát felfedezésére.

Didn't find what you were looking for?

Find many more huts here

Search

Reviews

  19
Galyatető Turistacentrum/Hikers’ Center by Gabriella
December 27, 2020 · Community
20% kedvezmény
Show more
Show more Show less

huts in the surroundings

Discover more in Észak-Magyarország

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp