Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Huts in Dél-Dunántúl

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Enjoy comfortable stays in the huts in Dél-Dunántúl. Find information on opening times and amenities as well as the trails that lead to the best mountain huts the region has to offer.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The 10 Most Beautiful huts in Dél-Dunántúl

Réka-kunyhó
Private Cabin · Mecsek
Réka-kunyhó
A Zengőtől mindössze két kilométerre, három patak találkozásánál, távol a civilizáció vívmányaitól vár benneteket ez a térerőmentes szálláshely.  A Réka-kunyhó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Pusztabányai Kulcsosház
Private Cabin · Baranyai-Hegyhát
Pusztabányai Kulcsosház
A Kelet-Mecsekben, Kisújbánya és Püspökszentlászló közelében, egy régi falu helyén találjátok ezt az egyszerű, de kedves kulcsosházat.  A Pusztabányai Kulcsosház is kedvezménnyel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Private Cabin · Mecsek
Gyopár Kulcsosház
A Kelet-Mecsek szélén, Komló-Zobákpusztától 400 méterre vár benneteket a kulcsosház. A Gyopár Kulcsosház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Gubacsos Kulcsosház
Private Cabin · Mecsek
Gubacsos Kulcsosház
A Gubacsos kulcsosház a Mecsek egyik gyöngyszeme, Orfű közelében található az erdő mélyén. A vízellátást a házikótól északi irányba csörgedező Gubacsos-forrás adja. Ha a lakott terület közelében, mégis a természet ölelésében szeretnénk néhány napot eltölteni, ez a helyszín tökéletes választás. A S és K+ jelzések találkozásánál már csak 150 méternyit kell sétálnunk az erdőbe térve, de választhatjuk irányadónak a Gubacsos-forrás érintésével a K● jelzést is. 
Private Cabin · Mecsek vidéke
Faházikók (Patca)
A Katica Tanya Turistaháza mellett 2017 tavaszán faházakat építettek egy közös, kültéri esőbeállóval, árnyékos területen. Összesen 48-an tudnak itt megszállni egyszerre. Mindegyik épülethez tartozik egy kisméretű hűtőszekrény, egy asztal és 3 szék.
Private Cabin · Mecsek vidéke
Katica Porta (Patca)
A kulcsosház kétszintes, összkomfortos, központi fűtéssel ellátott, önellátásra berendezett épülete jól felszerelt konyhával várja a vendégeket. 8 szobában összesen 42 fő elszállásolására van lehetőség. Igény esetén az udvaron 4 sátorhelyet tudnak biztosítani. 
Meteor kulcsosház a templom mellett Simonfán
Private Cabin · Zselic
Meteor kulcsosház (Simonfa)
Simonfa község temploma mellett az egykori iskola épületét újították fel és alakították át kulcsosházzá. A Zselici Tájvédelmi Körzet kapujában fekvő település Kaposvártól 10, Szigetvártól 40 kilométerre található. Több zselici túraútvonal fut itt össze - ezek közé tartozik a Dél-dunántúli Kéktúra útvonala is, melynek pecsételőhelye a ház falán ttalálható. Földrajzi helyzetéből adódóan pompás kilátás nyílik a Zselic dombjaira. A házból csillagtúrával a Zselic szinte minden gyöngyszeméhez eljuthatunk. 
Private Cabin · Duna–Dráva Nemzeti Park
Vízvár Vendégház
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság által üzemeltetett vendégházat 2014-ben újították fel. A Dráva mellékága mellett álló épületből egy karnyújtásnyira vár bennünket a felfedezésre váró varázslatos vízi világ. 
Emma Vendégház
Private Cabin · Mecsek
Emma Vendégház
A Zengő és a Hármas-hegy lábánál elterülő Hosszúhetényben, közvetlenül a jelzett túraútvonalak mellett található parasztház kiváló kiindulópont, hogy felfedezzük a gyönyörű természeti környezetet. Az Emma Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Gyertyánosi Gyöngyvirág Kulcsosház
Private Cabin · Zselic
Gyertyánosi Gyöngyvirág Kulcsosház
A Kaposvár határában található, frissen felújított kulcsosház megfelelő lehetőséget kínál mindenkinek, aki családjával, vagy barátaival szeretne eltölteni egy vagy több napot nyugalmas természeti környezetben. A szálláshely mellett található a Hódos-tó, a Gyertyánosi Parkerdő és több, remek túraútvonal.
Weren't able to find what you were looking for?

Find many more huts here

Search

Reviews

  2
Szentborbás Vendégház by Laszlo
May 09, 2021 · Community
Minden nagyon szuper 2019 őszén voltunk parádés a természet, a szállás a környék a dráva a kerékpározási lehetőség (kerékpár van a szálláson) horgászás a tűzrakás a főzési lehetöség bent a szálláson kint a teraszon az udvaron is, a konyha szuperül felszerelt (bogrács szallonázó van) a szállást azóta átalakították, csak jobb lett, több férőhellyel, és ez vendégház nem szálloda ahhoz adott minden. Szóval nagyon nagyon ajánlom ,főleg gyerekkel is, imádni fogják Tóth László
Show more

huts in neighbour regions

More huts in the region

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp