Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Try Pro for free
Choose a language

Mountain huts in Bélapátfalvai járás

Észak-Magyarország, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Enjoy comfortable stays in the huts in Bélapátfalvai járás. Find information on opening times and amenities as well as the trails that lead to the best mountain huts the region has to offer.
  • My Map
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The Most Beautiful huts in Bélapátfalvai járás

A Csurgói Erdészház
Private Cabin · Bükk-fennsík
Csurgói Erdészház
A Bükk-fennsík erdeinek mélyén, Bánkút közelében, az Országos Kéktúra útvonalától 500 méternyire található ez a szállás. A ház minden lakott területtől távol, csodás természeti környezetben 12 fő számára nyújt kényelmes, teljes összkomfortos elhelyezést. A múlt századbeli épület egyik részében két négyágyas, a másikban két kétágyas szoba várja vendégeit. Télen minden helyiségben külön cserépkályha melegét élvezhetjük.   A Csurgói Erdészház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Private Cabin · Bükk-hegység
Gubaház kulcsosház
A Berva-völgy végében, Szarvaskő és Mónosbél között, a Guba-forrásnál található házikó kiválóan alkalmas baráti összejövetelekre, táborozásra.
A Hármaskúti Erdészház
Private Cabin · Bükk-fennsík
Hármaskúti Erdészház
A ház a Bükk-fennsík egy völgyének bejáratánál, a lakott területektől távol, az erdő mélyén bújik meg. Aki nyugalomra vágyik a természet lágy ölén, bátran válassza ezt a múlt századbeli erdészházat! Az összkomfortos szállás 4 fő számára nyújt kényelmes elhelyezést. A téli időszakban a házba a fatüzelésű cserépkályha varázsol meleget. A Hármaskúti Erdészház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Bánkúti turistaház
Hut · Bükk-fennsík
1
Bánkúti turistaház
Az Országos Kéktúra mentén, a síközpont közvetlen közelében, gyönyörű, csendes környezetben találjátok ezt az autóval is megközelíthető bükki turistaházat.
Private Cabin · Carpathians
Tópartilak Vendégházak
Szilvásváradtól 5, Egertől 17 kilométerre, a Bélapátfalva külterületén található horgásztó körül helyezkedik el a 4 vendégház. A tó mellett halad az Országos Kéktúra útvonala.
A cserepes-kői barlangszállásnál
Bivouac · Bükk-hegység
Cserepes-kő cave lodge
Cserepes-kő cave in Bükk Mountains, at the height of 823 meters, can be freely used as a cave lodge if you are a nature lover used to nomadic conditions.
Weren't able to find what you were looking for?

Find many more huts here

Search

Reviews

  1

Find huts in neighboring regions

THE way to start your next outdoor experience!

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp