Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Guesthouses in Észak-Magyarország

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Find the best places to stay during your next vacation in Észak-Magyarország! Whether alone, as a couple or with the whole family, our Travel Guide helps you find you the most comfortable accommodation that you can book, such as guesthouses, for example.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The 10 Most Beautiful guesthouses in Észak-Magyarország

??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Megálló Fogadó és Üdülőház
A Zemplén szívében, Pálházán található szálláshely kiválóan alkalmas arra, hogy onnan indulva csillagtúra szerűen járjuk be a környező túraútvonalakat, látványosságokat. Innen indul az erdei kisvonat állomása is Kőkapu irányába, ami a környék egyik fő turisztikai célpontja. A  Megálló Fogadó és Üdülőházis kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Mátravidék
Lajosházi Panzió
Friss levegő, nyugalom és finom ételek várják a vendégeket a Mátra lábánál, Gyöngyössolymoson, az erdőkkel övezett alpesi stílusú vadászházban. A Lajosházi Panzió is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Guesthouse · Cserhátvidék
4
Gösser Club Panzió
A panzió a palóc tájegység közepén, Balassagyarmat szívében, mégis csendes, nyugodt környezetben várja a vendégeket. A környező táj ideális gyalogos- és kerékpáros túrák szervezésére. A Gösser Club Panzió is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Bükkvidék
Öko-Park Panzió
Az Öko-Park Panzió - Magyarország első minősített allergénmentes szálláshelye - a fekvésének köszönhetően kivételes szépségű Szarvaskőn, a Bükki Nemzeti Park szívében található. Az Öko-Park Panzió, Kemping és Kalandpark is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Helén Panzió
A Helén Panzió Hercegkúton az UNESCO Világörökség részét képező Kőporosi Pincesor közvetlen közelében található. A szobákból remek kilátás nyílik a pincesorra, a hegyekre és a völgyre.
??????
Guesthouse · Mátravidék
Pásztó Fogadó
Pásztó a Mátra nyugati kapuja. Tíz kényelmes szobával várja vendégeit Pásztó településen a Pásztó Fogadó.
??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Aranybánya Panzió
Az Aranybánya Panzió a zempléni hegyek között szeretettel várja az aktív kikapcsolódást és a természetet kedvelő vendégeit. Kirándulás, programok, élmények az egész családnak!
??????
Guesthouse · Mátravidék
Belle-Aire Hegyvidéki Tréning Központ és Panzió
Mátraszentimre tökéletes helyszín, hogy közelebb kerülve a természethez feltöldődjünk szellemileg és fizikailag egyaránt. A korszerűen és igényesen berendezett panzió kiváló hátteret biztosít ehhez. A Belle-Aire Hegyvidéki Tréning Központ és Panzió is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Múzeumkert Panzió és Vendéglő
Sátoraljaújhely Széphalom városrészében, csendes, nyugodt helyen, a Magyar Nyelv Múzeuma közelében található a panzió. A Múzeumkert Panzió és Vendéglő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Mátravidék
Mátra Túraközpont
A Mátra szívében Parádsasváron, a galyatetői túraútvonalon, páratlan környezetben várja a túrázni és feltöltődni vágyókat a Mátra Túraközpont. Kényelmes szálláshely, étterem, söröző, minden, amire a fáradt túrázó vágyik.
Weren't able to find what you were looking for?

Find other accommodation

Search

Reviews

  4
Gösser Club Panzió by Mariann
August 22, 2020 · Community
Isteni ételek, hangulatos szállás csendes környezetben.
Show more
Gösser Club Panzió by Gergő
August 22, 2020 · Community
Tündéri személyzet, álomfinom kaja, kényelmes szobák, folyamatosan fejlesztenek, tessék menni
Show more
Show more Show less

Discover more in Észak-Magyarország

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp