Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Try Pro for free
Choose a language

Family holidays in Szentendrei járás

Közép-Magyarország, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Everything you need for the perfect family vacation in Szentendrei járás! Sights, leisure activities and accommodation for the whole family await you on this page. We've also collected a number of insider tips for families with smaller children. Have fun exploring!
  • My Map
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Great places to visit with the family in Szentendrei járás

Hotel · Visegrádi-hegység
Patak Park Hotel
A Dunakanyar egyik legszebb részén, az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található 3 csillagos hotel Visegrád egyetlen felnőttbarát szállodája. A szálláshelytől szinte csak karnyújtásnyira az erdő, Visegrád történelmi látnivalói, és számtalan túraútvonal, valamint sportolási lehetőség. A Patak Park Hotel is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Duna-parti Apartmanház
Holiday flat · Duna menti síkság
Duna-parti Apartmanház
A Szentendre és Leányfalu határán, közvetlenül a Duna-parton elhelyezkedő csendes apartmanház a nyugalomra vágyók és az aktív kikapcsolódást kedvelők számára egyaránt kitűnő választás. A közelben számtalan látnivaló és programlehetőség elérhető.
Bed and breakfast · Visegrádi-hegység
ALMA-FA-HÁZ Vendégház, Dobogókő
A közel 100 éves, eredeti anyagokból, kézműves technológiákkal épült vendégház kiváló választás azok számára, akik szeretik a csendet, a természet  közelségét. A környezetbe illeszkedő ALMA-FA-HÁZ eredeti hangulatával maradandó élményt nyújt a vendégei számára.
A Madas László Erdészeti Erdei Iskola környezete
Youth hostel · Visegrádi-hegység
Madas László Erdészeti Erdei Iskola
A Madas László Erdészeti Erdei Iskola Visegrádon, a Dunakanyar egyik legszebb részén található. 12 személyes faházai családok, felnőtt csoportok, túrázók részére egyaránt remek szálláshelyek. A 10 házban összesen 120 fő elszállásolására van lehetőség. Közvetlenül a Nagyvillám Sípálya mellett találhatók, ezért síszezonban a fűthető faházak pályaszállásként is igénybe vehetők. A tábor központja az 1988-ban Makovecz Imre tervei alapján épült Erdei Művelődés Háza. Itt is kedvezményekkel várják a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Hotel · Duna menti síkság
Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó***
A festői Szentendrei-sziget szívében található fogadó tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz, egy álomszép esküvőhöz vagy egy felejthetetlen rendezvényhez. A Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Bertényi Miklós Füvészkertben
Nature reserve · Visegrádi-hegység
1
Bertényi Miklós Füvészkert
Visegrád közelében, a Telgárthy-rét szélén méretes fenyők nőnek a lombhullató erdő fölé. A Bertényi Miklós Füvészkert egy darabka kárpáti hangulatot csempészik a dunakanyari erdők szelíd lankái közé.
The Citadel (Visegrád)
Fortress · Visegrádi-hegység
1
The Citadel (Visegrád)
One of the most iconic elements of the vista of the Danube Bend is the castle rising out of the steep mountainside above Visegrád. From within its walls we can marvel at the breathtaking view of the city below and the serpentine of the Danube in front of the lush, mountainous landscape. As one of Hungary’s largest fortifications, its size and splendor were considered exceptional even at the time of its building, in 1250.
Fortress · Börzsönyvidék
Solomon’s Tower, Lower Castle (Visegrád)
Solomon’s Tower built as the lower fort for the citadel in the 13th century is one of the most popular attractions of Visegrád.  It was named after Solomon, King of Hungary by mistake. It offers an exhibition, medieval shows and a fascinating view over the Danube Bend.
Campsite · Visegrádi-hegység
Dobogókő Jurtaszállás
A Dobogókőn található Jurtaszállás természetközeli, hagyományőrző, kényelmes szálláshely. Családok és baráti társaságok számára egyaránt ideális. Előtte halad az Országos Kéktúra útvonala.
Meteor TTE Erdei Telepe
Youth hostel · Duna menti síkság
Meteor TTE Erdei Telepe
A tábort elsősorban vizitúrázóknak, gyér forgalmat kedvelő kerékpárosoknak, felfedező turistáknak ajánljuk. Zárt területe miatt ideális szállás- és pihenőhelye kisgyermekeseknek, gyermekcsoportoknak. A közelben kijelölt dunai strand van. 

Find Great places to visit with the family in neighboring regions

Discover more in Szentendrei járás

THE way to start your next outdoor experience!

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp