Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Family holidays in Sátoraljaújhelyi járás

Észak-Magyarország, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Everything you need for the perfect family vacation in Sátoraljaújhelyi járás! Sights, leisure activities and accommodation for the whole family await you on this page. We've also collected a number of insider tips for families with smaller children. Have fun exploring!
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Great places to visit with the family in Sátoraljaújhelyi járás

??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Megálló Fogadó és Üdülőház
A Zemplén szívében, Pálházán található szálláshely kiválóan alkalmas arra, hogy onnan indulva csillagtúra szerűen járjuk be a környező túraútvonalakat, látványosságokat. Innen indul az erdei kisvonat állomása is Kőkapu irányába, ami a környék egyik fő turisztikai célpontja. A  Megálló Fogadó és Üdülőházis kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Youth hostel · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Füzérradványi Ifjúsági Tábor
A Zempléni-hegységben, Sátoraljaújhelytől 18 kilométerre, a mesés Füzér várától pedig mindössze 11,5 kilométerre találjátok ezt a szállást, amely nagyobb csoportok fogadására is alkalmas. A Füzérradványi Ifjúsági Tábor is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Bed and breakfast · Felső-Tisza-vidék
Ágóc Vendégház
A Bodrogköz kapujában, Sátoraljaújhelytől 7 kilométerre az Alföldi Kéktúra mentén találjátok Alsóbereckit és ott az Ágóc Vendégházat. Az Ágóc Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Fortress · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
4
The castle of Füzér
The Castle of Füzér built in the 13th century sits 552 meters above sea level among the hills of Zemplén Mountains. Its historical importance is emphasized by the fact that Péter Perényi, protector of the Crown, brought the Crown of Hungary here after the defeat of the Hungarian armies at the battle of Mohács.  The castle was renovated by 2016: the outer bailey rebuilt, the chapel, the keep and its lower bastion reconstructed. Visitors can get to know the history of the town at a visitor center nearby.
??????
Castle · Hegyköz
Károlyi-kastély (Füzérradvány)
Az ország egyik legfestőibb szegletében áll az egyik legrégibb magyar főnemesi család kastélya és hatalmas angolparkja. A több évig tartó felújítás során először az ország egyik legszebb történelmi parkja újult meg, majd a kastély is külső-belső megújuláson esett át.
??????
Bed and breakfast · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Hollóházi Porcelán Vendégház
Hazánk egyik legkedveltebb kirándulóhelyén, Hollóházán, egy nyugodt völgyben található az új építésű, igényesen berendezett vendégház. A községben találjuk az Országos Kéktúra keleti végpontját.
??????
Holiday flat · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Két Bagoly Vendégház
Vágáshután, a csendes, kis hegyi falu Fő utcájában, patakparton áll a régi, szép parasztházból felújított vendégház. Akár nyolc-tíz fős társaságok részére is ideális szálláshely lehet.
??????
Holiday flat · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Huta-Patak Vendégház
Egy kis patak partján áll a Huta-patak Vendégház a Zemplén szívében, Vágáshuta nevű falucska Fő utcáján, az Országos Kéktúra útvonalán.
??????
Holiday flat · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Ágnes Vendégház
Hollóháza legszebb részén, a Zempléni Tájvédelmi Körzet határán található ez a kényelmes, modern vendégház. A környéken számos túralehetőség várja az idelátogatókat, a településen található az Országos Kéktúra keleti végpontja.
??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Múzeumkert Panzió és Vendéglő
Sátoraljaújhely Széphalom városrészében, csendes, nyugodt helyen, a Magyar Nyelv Múzeuma közelében található a panzió. A Múzeumkert Panzió és Vendéglő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!

Great places to visit with the family in the surroundings

Discover more in Sátoraljaújhelyi járás

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp