Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Family holidays in Sárospataki járás

Észak-Magyarország, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Everything you need for the perfect family vacation in Sárospataki járás! Sights, leisure activities and accommodation for the whole family await you on this page. We've also collected a number of insider tips for families with smaller children. Have fun exploring!
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Great places to visit with the family in Sárospataki járás

??????
Hotel · Felső-Tisza-vidék
Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa ****
Sárospatak központjában elegáns környezetben, különleges wellness élménnyel, saját étteremmel várja vendégeit a 48 szobás, 4 csillagos szálloda. A Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa **** is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Bed and breakfast · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Éva Vendégház (Komlóska)
A Zemplén hegyvonulatai által körbezárt kis zsákfaluban, Komlóskán tiszta levegő, páratlan természeti látnivalók, kiváló kézműves termékek várják a kikapcsolódni vágyókat. A kényelmes Éva Vendégházban feltöltődhetünk, elvonulhatunk a város zajától.
??????
Holiday flat · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Apartman Hercegkút
Sárospataktól 4 kilométerre, gyönyörű környezetben fekszik a kis falu, Hercegkút. A falu központjában felújított, összkomfortos, gázfűtéses tornácos házban 4 külön bejáratú apartman várja az idelátogatókat. Az Apartman Hercegkút is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Farm · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Hudi-Lak Vendégház
Itt, az év minden szakában csodálatos zempléni hegyvidéken minden természetet kedvelő vendéget várnak. A ház alkalmas különböző családi, baráti összejövetelek helyszínének is. A Hudi-Lak Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat.Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Helén Panzió
A Helén Panzió Hercegkúton az UNESCO Világörökség részét képező Kőporosi Pincesor közvetlen közelében található. A szobákból remek kilátás nyílik a pincesorra, a hegyekre és a völgyre.
??????
Guesthouse · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Háromhuta vendégház
A Háromhuta vendégház az egyik ékes példája annak, hogy a névadó település milyen építményeknek köszönhetően kap új erőre, mint üdülőfalu. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. elsőrangú szálláshelye alighanem a Zempléni-hegység egyik gyöngyszeme. A Zemplénben pedig az a jó, hogy még pont el lehet benne veszni, már ha az ember nem figyel, csak úgy megy. Nem fogja feladni a visszatalálás küzdelmét az, aki tudja, hogy a Háromhuta vendégház várja.
??????
Farm · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Főtér Vendégház
A Tokalj-hegyaljai Borvidék szívében, Tolcsva központjában, csendes utcában található az ízlésesen berendezett vendégház.
??????
Holiday flat · Felső-Tisza-vidék
Sárospataki Erdészeti Vendégszoba
Ha zempléni túráinkhoz olyan olcsó és jó szállást keresünk, ami elhelyezkedésének köszönhetően gazdag kulturális kínálatot is feltár, jó választás a vendégszoba az ÉSZAKERDŐ Zrt. Sárospataki Erdészeti igazgatóságánál. Semmi flanc és cicoma, az apartmanként is felfogható szálláson egyszerű berendezés fogad, az viszont mindig tisztán és rendezetten, és majdhogynem verhetetlen áron. Ha nem tartanak a városban Sárospatak látnivalói, a szállás mellett haladó P jelzésen észak felé 3, dél felé 6 km sétával érhetjük el a hegyvidéki erdőtömb első fáit.
Visitor Center · Eperjes-Tokaji-hegyvidék
Szirmay-Waldbott Kastély Látogatóközpont (Tolcsva)
A felújított kastély termeiben berendezett család- és kastélytörténeti kiállítást végigjárva ízelítőt kapunk a nemesi családok egykori mindennapjaiba és ünnepeibe. A bemutatót különböző interaktív elemek színesítik, így szinte szó szerint megelevenedik előttünk a múlt. A Szirmay-Waldbott Kastély Látogatóközpont is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Youth hostel · Felső-Tisza-vidék
Bodrogparti Vízitúra Bázis
A Zempléni-hegység peremén egy csendes kis falu, Bodrogolaszi szélén található a szállás, ami gyalogosan a Szent Erzsébet zarándokútról, két keréken az EuroVelo kerékpárúton, lapátolva a Bodrog folyóról érhető el - sőt a buszmegálló és a vasútállomás is közel esik hozzá.  A szálláshely két felújított parasztháza és hatalmas udvara olyan családokat, baráti társaságokat, gyerekcsoportokat vár, akiket vonz a vízpart, a folyók világa, a természet, az aktív pihenés. A nomád szálláshely összesen 28 főt tud vendégül látni tavasztól őszig 6-10 fős, emeletes ágyakkal ellátott szobákban - vagy akár sátorban.  

Great places to visit with the family in the surroundings

Discover more in Sárospataki járás

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp