Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Family holidays in Mecsek vidéke

Dél-Dunántúl, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Everything you need for the perfect family vacation in Mecsek vidéke! Sights, leisure activities and accommodation for the whole family await you on this page. We've also collected a number of insider tips for families with smaller children. Have fun exploring!
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Great places to visit with the family in Mecsek vidéke

Rinyakovácsi lakóház a Szennai skanzenban
Folklore · Zselic
Szennai skanzen
A somogyi népi építészetet bemutató szabadtéri tárlat része a falu gyönyörű, fakazettás mennyezetű temploma is.
Guesthouse · Mecsek vidéke
Koller Panzió
Kellemes pihenést, finom ételeket nyújt számotokra a Koller Panzió és Étterem Bonyhádon. A Koller Panzió és Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Zengőlak Vendégház
Bed and breakfast · Mecsek vidéke
Zengőlak Vendégház
A Zengő lábánál, festői környezetben, a  Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzetben található a vendégház, amely számtalan túra kiindulópontja lehet. A Zengőlak Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Bed and breakfast · Mecsek vidéke
Vackor Vendégház (Hosszúhetény)
A Pécstől 20 kilométerre, a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzetben található vendégház akár nagyobb baráti társaságok számára is alkalmas szálláshely. Csendes, nyugodt helyen található. A Vackor Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Farm · Mecsek vidéke
Beppe Vendégház
Tökéletes helyszín a kikapcsolódásra Abaliget, amely számtalan látnivalót és programlehetőséget kínál. Itt találjátok a vendégházat, ahol nyugodt körülmények között pihenhettek. A Beppe Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A villánykövesdi pincesor
Architecture · Villányi-hegység
Villánykövesdi pincesor
A Villányi borvidék egyik leghangulatosabb pincesora a villánykövesdi. Sétáljunk, kóstoljunk, kérdezkedjünk be a pincékbe, ismerkedjünk a borkészítéssel és a helyi borokkal!
A Máré-vár
Fortress · Mecsek vidéke
1
Márévár
A Mecsekben Magyaregregy közelében egy 340 méter magas hegycsúcson fekszenek egy apró erősség, a Márévár maradványai. A rom a környéken élők kedvelt kirándulócélpontja. Magát a várdombot már a római kortól használták; egykor őrtorony állt ott. 
A püspökszentlászlói arborétum és püspöki kastély
Nature reserve · Mecsek vidéke
2
Püspökszentlászlói arborétum
A püspökszentlászlói arborétum a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet része. Eredetileg a helyi püspöki nyaraló parkja volt, majd a 19. század végétől fokozatosan kezdték arborétummá alakítani.
Bed and breakfast · Mecsek vidéke
Magyarlukafa Vendégház
A szálláshely a Zselici Tájvédelmi Körzetben található egyutcás kis településen, Magyarlukafán található. A 2019-ben felújított és jól felszerelt vendégház kiváló kiindulópontja a Zselic erdőkkel borított lankáin tett túráknak. Megismerkedhetünk a környék gazdag élővilágával és élvezhetjük a fényszennyezettségtől mentes éjszakákat. A Magyarlukafa Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Bed and breakfast · Mecsek vidéke
Hétszilvafás Vendégház
Szálka, ez a szekszárdi borvidék szomszédságában megbújó, dombokkal, erdőkkel ölelt festői kis falu csendes, nyugodt környezete feltöltődésre és aktív pihenésre is tökéletes helyszín. A Hétszilvafás Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp