Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Family holidays in Füzesabonyi járás

Észak-Magyarország, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Everything you need for the perfect family vacation in Füzesabonyi járás! Sights, leisure activities and accommodation for the whole family await you on this page. We've also collected a number of insider tips for families with smaller children. Have fun exploring!
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Great places to visit with the family in Füzesabonyi járás

??????
Visitor Center · Közép-Tisza-vidék
4
Tisza-tavi Ökocentrum (Poroszló)
A kicsiket és nagyokat egyaránt rabul ejtő helyszín egész napra remek időtöltést tartogat. A 2600 négyzetméter alapterületű épületben minden érzékszervünk szerepet kap a Tisza-tó lebilincselő élővilágának megismerésében. Legyen szó háromdimenziós moziról vagy a fejünk feletti üvegalagúton átúszó halakról, bátran elmondhatjuk, hogy a látogatóközpont minden része felejthetetlen élmény. A hét hektáros parkban állatsimogató, vízi játszótér, kalandpálya, sövénylabirintus várja a gyerekeket. Kint és bent is érdemes elcsípni az állatok etetését.
??????
Nature Trail · Hortobágyi Nemzeti Park
Tisza-tavi Vízi Sétány és Tanösvény, Poroszló
Poroszló mellett, a víz fölé, cölöpökre épített, 1500 méter hosszú pallórendszeren fedezhetjük fel egy kényelmes séta során a Tisza-tó természeti értékeit. Olyan, vadregényes helyekre juthatunk el, ahova sem gyalog, sem csónakkal nem tudnánk.
??????
Lookout Tower · Theiß-See
Küszvágó csér kilátó (Tisza-tó)
A Tiszafüredhez közel eső, Tisza-tavon álló kilátó kizárólag vízi úton közelíthető meg.
??????
Lookout Tower · Theiß-See
Fattyúszerkő-kilátó (Tisza-tó)
A Tisza-tavon vízitúrázóknak ideális kikötési pont lehet a közelben fészkelő vízimadárról elnevezett, kizárólag a vízről megközelíthető kilátó.

Great places to visit with the family in the surroundings

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp