Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Family holidays in Észak-Alföld

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Everything you need for the perfect family vacation in Észak-Alföld! Sights, leisure activities and accommodation for the whole family await you on this page. We've also collected a number of insider tips for families with smaller children. Have fun exploring!
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Great places to visit with the family in Észak-Alföld

??????
Nature reserve · Közép-Tisza-vidék
Tiszaigari Arborétum
Szépen karbantartott sétányokkal, új fogadóépülettel, kulcsosházzal, pihenőhelyekkel és játszótérrel várja a 2016-ban felújított arborétum a látogatókat. A Tisza-tóhoz közeli kis alföldi falu mellett található park egész évben nyitva tart.
??????
Carriage Ride · Közép-Tisza-vidék
Mátai Ménes
A mára a puszta jelképévé vált hortobágyi ménes hazánk egyik legrégebbi, és nagyságát tekintve ma is az egyik legjelentősebb ménese. A több mint 300 éves, egykor Debrecen alapította ménes látogatásakor a legnépszerűbb programok a pusztai kocsikázás és a csikós bemutató. A Mátai Ménes is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Hotel · Közép-Tisza-vidék
Tisza Balneum Hotel
A Tiszafüreden, közvetlenül a csodás Tisza-tó partján álló hotel kényeztető szolgáltatásokkal, spa és wellness részleggel várja a vendégeket.  
??????
Guesthouse · Berettyó-Körös-vidék
Katalin Motel & Restaurant
Az Alföld keleti részének közepén, a magyar-román határtól 25 kilométerre a Berettyó folyó partján található Berettyóújfalu, ahol a Katalin Motel kényelmes szálláslehetőséget nyújt. A Katalin Motel & Restaurant is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Bed and breakfast · Berettyó-Körös-vidék
Körösvirág Vendégház
A 10 férőhelyes vendégház a Kis-Sárrét északi részén, a mindössze 450 lakosú csendes kis faluban, Hajdú- Bihar megye legdélebbi településén, Újirázon található. A Körösvirág Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Közép-Tisza-vidék
1
Nádas Fogadó
A vidéki porta jellegű, hangulatos fogadó Tiszadob történeti központjában, a Tisza-holtágtól 150 méterre található.  A Nádas Fogadó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Zoo / Wildlife Park · Észak-Alföld
Bagolyvár Vadaspark
Ha szeretitek az állatokkal való közvetlen találkozás élményét, akkor látogassatok el a Tisza és a Zagyva folyó találkozásánál Szolnokra, a NEFAG Zrt. Bagolyvár Vadasparkjába! A Bagolyvár Vadaspark is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Hostelry · Berettyó-Körös-vidék
Szász tanya
A hanisítatlan magyar tanyasi életbe kóstolhat bele, aki az Ó-Berettyó ölelésében található Szász Tanyára látogat. A Szász tanya is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Youth hostel · Közép-Tisza-vidék
Fecskeház Természetiskola és ifjúsági szálló
A Hortobágy falutól mindössze 2 kilométerre található erdei iskola ideális kiindulópontként szolgál a puszta megismeréséhez. Az épület kényelmes, tiszta szobáival, nagy parkjával, az ide szervezhető programokkal több napos tartózkodásra is alkalmas. A Fecskeház ifjúsági szálló is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Nature reserve · Nyírség
Nyíregyházi Állatpark
Az Európa legjobb állatkertje címet többször is elnyert park az ország leglátogatottabb vidéki turisztikai látványossága. Az itt élő közel ötezer állatot földrészenkénti csoportosításban ismerhetjük meg, mintha egy Föld körüli sétára indulnánk. A hatalmas állatvilágot változatos növényzet veszi körül, így a ritka és messzi tájakon élő állatok mellett botanikai ritkaságokkal is megismerkedhetünk.

Great places to visit with the family in the surroundings

Discover further Family holidays in Észak-Alföld

Discover more in Észak-Alföld

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp